BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Szent György Napok - Események
Mettől: 2013. április 25., csütörtök, 00:00Meddig: 2013. április 25., csütörtök, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 444 Beírta: adminz

Koncertek

Csütörtökön 16 órától térzene az Erzsébet parkban a Plugor Sándor Művészeti Líceum Szerenád fúvószenekarával.

* 16 órától diákegyüttesek kon­certjei a Háromszéki Diákegyüttesek Ta­lálko­zóján a B színpadon, 20 órakor eredményhirdetés. * 18 órától Gheorghe Zamfir nemzetközi hírű pánsípművész és népi zene­karának koncertje a színház nagytermében. * 19 órától Nyisztor Ilona és a pusztinai gyermekek dalos estje a DiStefano Bárban. * 21 órától Ismerős Arcok-koncert a B színpadon.

Színház

Csütörtökön 10 és 12 órától a színház nagytermében A három szabólegény – népmese-adaptáció a Szegedi Miniszínház előadásában, rendező: Papp Attila. * 17 órától az új stúdióban: Ahogyan a víz tükrözi az arcot – az Osonó Színházműhely előadása, rendező: Fazakas Misi. * 19 órától Egy este az orfeumban – zenés vidám jelenetek Nóti Károly írásaiból a Visky Árpád Amatőr Színjátszó Társulat előadásában a Kónya Ádám Művelődési Házban. * 20 órától az új stúdióban Szakonyi Károly–Gyurkovics Tibor: Fejezetek egy házasságból. Incze Ildikó előadóestje, közreműködik Kilyén László színművész.

Tánc

Csütörtökön 18.30-tól a DiStefano bárban a Csángó délutánon a Százlábacska Néptánc­együttes csángó táncokat mutat be. * 20 órától moldvai csángó tánc­ház kicsiknek és nagyoknak ugyanott, zenél a Fabatka zenekar.

Kiállítás

Csütörtökön 10 órakor a Plugor Sándor Művészeti Líceum képzőművészeti tagozatának szabadtéri kiállítása a Szent József-templom kertjében. * 12 órakor a Székely Nemzeti Mú­zeumban megnyílik a Kós Károly világa, 1912 című, Budapest Főváros Levéltára és a Székely Nemzeti Múzeum közös kiállítása a neves erdélyi országépítő születésének 130. évfordulójára. * 12 órakor a Szent György zöldEXPO nemzetközi kiállítás és vásár megnyitója a városi sportcsarnokban (naponta 10–18, vasárnap 14 óráig látogatható). * 16 órától tárlatvezetés magyar nyelven, 17 órától román nyelven a Magmában. * 17 órakor a Kónya Ádám Művelődési Házban a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművész-szövetség tagjai közös tárlatának megnyitója a nagyteremben, Papp Bálint Mihály pop-art szatirikus kisplasztikái a pinceklubban, valamint a Kónya Ádám Művelődési Ház zászlajának avatóünnepsége.

Előadások

Csütörtökön 9 órától a VII. Gyermekszínjátszó Találkozó országos szakaszának megnyitója, utána az elemi iskolások bemutató előadásai a Váradi József Általános Iskola dísztermében, díjátadó ünnepség 15 órától. * A Csángó délutánon a DiStefano bárban 16 órától Ma­dárnyelven – Tánczos Vilmos néprajzkutató, egyetemi tanár előadása, majd nyitott beszélgetés a témával kapcsolatban.

Közönségtalálkozó

Csütörtökön 18 órától a Huhuu Alkotóházban Vérgrófok, semmi kis életek, egyéb rémtörténetek – meghívott: Benedek Szabolcs, Papp Sándor Zsigmond, Szabó Róbert Csaba, házigazda: Szonda Szabolcs, a Bod Péter Megyei Könyvtár igazgatója és Váry O. Péter publicista, író.

wUnderpiknik

Csütörtökön 22 órától sZempöl – a Jam!, DJ Barna.

Borkóstoló

Csütörtökön 20 órától a Szent György-napi borudvar pincészetei mutatkoznak be az INdiVINO Wine Studióban.

Gasztronómia

Csütörtökön 10 órától Vendégóra – bográcsos ételek készítése a Park vendéglő előtt.

Állandó programok

A Szent György Napok állandó programjai péntektől: 9 órától lovagoltatás – Barabás Lovarda, Szellő Lovarda és sepsikőröspataki Kálnoky Lovarda, a sporcsarnok mellett. * 10 órától Kreatív műhely (agyagozás, agyag- és fafestés, origami, arcfestés), Keleti-Kárpátok Nemzeti Múzeuma. * Szent György zöldEXPO nemzetközi kiállítás és vásár (vasárnap 14 óráig látogatható), városi sportcsarnok. * Elődeink iskolája – néprajzi kiállítás az Árkosi Tájmúzeum gyűjteményéből, Testvért­elepülések utcája. * Tematikus gyermekmegőrző (3–12 év között) pénteken 14–22, szombaton és vasárnap 10–22 óráig, Huhuu Alkotóház, 11 órától Magyar bográcsos ételek – szegedi Szélkakas vendéglő, a Park vendéglő előtt, Legendá­rium játék a Kultúrkertben, Műfalmászás az Erzsébet parkban, arcfestés, relaxsarok, SMS-üzenőfal az Ifjúsági sátorban, Lava Theme Park-kiállítás Sepsiszentgyörgyön készült dinoszauruszokból, Ifjúsági sátor, Mongol sátor, Purevjav Batmyagmar festőművész munkáinak kiállítása a Székely Nemzeti Mú­zeumban, 17 órától Élő könyvtár az Ifjúsági sátorban, Games for Fun, társasjátékok az Ifjúsági sátorban.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload