BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2018. március 8., csütörtök, 00:00Meddig: 2018. március 8., csütörtök, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 22 Beírta: adminka

KABARÉ. Nincs mese! – A Hahota Színtársulat közkívánatra ma 20 órától újra bemutatja nagy sikerű kabaré-előadását a kézdivásárhelyi Vigadóban. Rendező: Kovács Levente. Jegyek elővételben a Vigadó jegypénztárában.

MUSICAL. Az Andrei Mureșanu Színház székhelyén, a Művész Teremben ma 19 órától bemutatja Marius Popa és Cezar Ghioca Leul Ra (Ra, az oroszlán) című musicaljét.

BEMUTATÓ. A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház március 9-én, pénteken 19 órától bemutató előadást tart a nagyteremben a színpadra épített nézőtéren. Az Anna legenda a Szent Anna-tó legendáját dolgozza fel, szavak helyett elsősorban a zene és a mozgás nyelvén. Mezei Szilárd Anna című zenei művének felhasználásával a színpadi koncepciót Mezei Kinga (rendező) és Gyarmati Kata készítette. A március 9-ei bemutatót követően, az előadást március folyamán még két alkalommal játsszák: 11-én, vasárnap és 13-án, kedden 19 órától a nagyteremben. Jegyet a kulturális szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.

VÍGJÁTÉK. A Kézdivásárhelyi Városi Színház a Vigadó nagytermi stúdiójában március 9-én, pénteken 13.15-től (a jegy ára 8 lej) és 19 órától Yasmina Reza Művészet című kortárs vígjátékát játssza. Rendező: Barabás Árpád. Az előadásra a Toldi B.-bérlet érvényes, a szabad heklyekre jegyet 10 és 15 lejért lehet váltani.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload