BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2018. március 5., hétfő, 00:00Meddig: 2018. március 5., hétfő, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 35 Beírta: adminka

VÁROSI SZÍNHÁZ. Ma 19 órától a Kovásznai Művelődési Központban a kézdivásárhelyi Városi Színház bemutatja Ray Cooney Bigámia című szilveszteri vígjátékát. Jegyár 15 lej diákoknak, nyugdíjasoknak, 20 lej felnőtteknek. Jegyvásárlás a művelődési ház jegyirodájában 8–16 óráig vagy a 0267 340 394-es telefonszámon.

TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi magyar színház e heti bemutató előadása március 9-én, pénteken 19 órától a nagyteremben színpadra épített nézőtéren: Anna legenda, amely a Szent Anna-tó legendáját dolgozza fel, a szó helyett elsősorban a zene és a mozgás nyelvén. Mezei Szilárd Anna című zenei művének felhasználásával a színpadi koncepciót Mezei Kinga (rendező) és Gyarmati Kata készítette. A március 9-i bemutatót követően március folyamán még két alkalommal játsszák: 11-én, vasárnap és 13-án, kedden 19 órától a nagyteremben. Jegyeket a kulturális szervezőirodában, valamint a http://biletmaster.ro honlapon lehet váltani.

M STÚDIÓ. A sepsiszentgyörgyi magyar mozgásszínház e heti előadása: március 10-én, szombaton 19 órától a Háromszék Táncstúdióban: Lift – Fehér Ferenc rendezésében-koreográfálásában.

TURNÉ. Az M Stúdió társulata március 4–8. között két szerbiai helyszínen játszik: Újvidéken a Frenák Pál rendezésében készült To_R című előadást, majd Szabadkán Fehér Ferenc legújabb koreográfiáját, a Lift – Boys will be boys című produkciót mutatják be.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload