BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2018. február 12., hétfő, 00:00Meddig: 2018. február 12., hétfő, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 21 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Uzonban mától szerdáig 8–9 óráig az 1-es transzformátorállomás körzetében, Magyaróson mától péntekig; Sepsiszentkirályban mától péntekig; Lisznyópatakon kedden 8–9 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

ÚJABB WALDORF V. OSZTÁLY indul a sepsiszentgyörgyi Nicolae Colan Általános Iskolában a következő tanévtől. Az érdeklődő negyedikesek számára tevékenységet szerveznek kedden 17 órától a Bod Péter Megyei Könyvtárban az iskola waldorfos tanárai. Jelen lesz a leendő osztálytanító is.

MOZGÁSMŰVÉSZET. Sepsiszentgyörgyön a Live-Art Alapítvány Olt utca 1. szám alatti táncstúdiójában ma és szerdán 18 órától társaságitánc-tanfolyam kezdőknek. Telefon: 0722 233 774.

TORNA. Az Ida Aerobik mai programja a sepsiszentgyörgyi uszodában: 8 órától aerobik felnőtteknek, 9 órától aerobik nyugdíjasoknak, 17 órától aerobiktánc óvodásoknak Kelemen Szende vezetésével, 19 órától aerobik felnőtteknek, 20 órától aerobik férfiaknak. Telefon: 0722 243 234.

A HÁROMSZÉKI FÜRGE UJJAK KÉZIMUNKAKÖRBE a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 16 órától várnak minden kézimunkázni szerető fiatalt és időset.

PSZICHOKLUB. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában február 13-án a Selye János Pszichoklubban beszélgetés Örök szerelem a célok felé! címmel Dulányi-Ba­logh Szidónia pszichológus, tréner vezetésével.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload