BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2018. január 10., szerda, 00:00Meddig: 2018. január 10., szerda, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 30 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Szotyorban és Lisznyópatakon péntekig naponta 8–16 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. Kézdivásárhelyen ma és csütörtökön 9–14 óráig a GA1 és GA2 szivattyúállomás fertőtlenítése miatt az ivóvízhálózatban nyomásproblémák léphetnek fel, és a szolgáltatott ivóvíz zavaros lesz a város egész területén.

HUMORPINCE. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 18 órától várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót.

ELŐADÁS. Reisinger János irodalomtörténész második vetített képes előadására január 11-én, csütörtökön 18 órától kerül sor Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeum Bartók Termében Munkácsy Mihály: Krisztus Pilátus előtt címmel. A rendezvény A Biblia a magyar képzőművészetben című előadás-sorozat része, amelynek további előadásairól a www.sznm.ro honlapon tájékozódhatnak. A helyszínen megvásárolhatóak az előadó kötetei. A belépés ingyenes.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload