BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. december 7., csütörtök, 00:00Meddig: 2017. december 7., csütörtök, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 104 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Dálnokon a 4-es transzformátorállomás körzetében ma és pénteken 8–15 óráig; Márkosfalván, Aldobolyban és Vargyason ma és pénteken 8–16 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. A Közüzemek Rt. ma 9–15 óráig javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Uzon községben. A munkálatok befejezése után a szolgáltatott ivóvíz zavaros lehet.

ELŐADÁS. A magyar háromkirályok és a karácsony csodája címmel ma 18 órától Kézdivásárhelyen az Erzsébet Teremben Szántai Lajos művelődéstörténész tart előadást. Van egy élő magyar hagyomány, melyet még Szenczi Molnár Albert zsoltárfordító is megemlített, mely szerint a háromkirályokat a három magyar szent király alakjában jelenítették meg. Erről a még ma is eleven, templomi freskókon is megörökített témáról beszél az előadó.

ADVENTI JÁTSZÓHÁZ. Ma 17 órától a sepsiszentgyörgyi Gulliver Óvoda adventi játszóházat szervez a 2018–2019-es tanévben kezdő kiscsoportosoknak.

GUZSALYAS. A sepsiszentgyörgyi Míves Házban ma 17.30–19.30-ig kézműves-foglalkozás gyermekeknek, fiataloknak, felnőtteknek (nemezkészítés, szövés).

MOZGÁSMŰVÉSZET. Sepsiszentgyörgyön a Live-Art Alapítvány Olt utca 1. szám alatti táncstúdiójában pénteken 19 órától társaságitánc-tanfolyam haladóknak. Telefon: 0722 233 774. Info: facebook@liveartdancestudio.

INGYENES FELKÉSZÍTŐ. A sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozata ingyenes felvételi felkészítőt tart a következő tanévtől induló drámaosztályba pénteken 16 órától a líceum drámatermében. A fiataloknak alkalmuk lesz megismerkedni a drámajátékokkal, és kipróbálhatják a gyakorlati szaktantárgyak egy részét. Érdeklődni a 0740 578 725-ös telefonszámon lehet.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload