BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. december 6., szerda, 00:00Meddig: 2017. december 6., szerda, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 119 Beírta: adminka

ÁRAMSZÜNET. Dálnokon a 4-es transzformátorállomás körzetében péntekig naponta 8–15 óráig; Márkosfalván, Aldobolyban és Vargyason péntekig naponta 8–16 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. A Közüzemek Rt. december 7-én, csütörtökön 9–15 óráig javítási munkálatok miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Uzon községben. A munkálatok befejezése után a szolgáltatott ivóvíz zavaros lehet.

HUMORPINCE. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 18 órától várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót.

JOGI SZOLGÁLAT. Szerkesztőségünkben ma 13–15 óráig Balogh Klára jogtanácsos fogadja a jogi tanácsot igénylőket. A szolgáltatás ingyenes.

CSEREBEREKLUB. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Hobbi Cserebere-klubjába ma 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt.

MOZGÁSMŰVÉSZET. Sepsiszent­györgyön a Live-Art Alapítvány Olt utca 1. szám alatti táncstúdiójában ma 18 órától társaságitánc-tanfolyam kezdőknek. Telefon: 0722 233 774. Info: fd@liveartdancstudio.

VÁSÁR. Ma hagyományos Miklós-napi vásárt tartanak Uzonban.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload