BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
XXIX. Népzene- és néptánctalálkozó
Mettől: 2017. november 10., péntek,  00:00Meddig: 2017. november 12., vasárnap, 23:59 Ismétlődés: naponta
  Találatok: 161 Beírta: adminka

A Háromszék Táncegyüttes és a Lajtha László Alapítvány huszonkilencedik alkalommal ad otthont a Népzene- és néptánctalálkozónak november 10–12. között Sepsiszentgyörgyön.

 

A mai program: 19 órától a Fitos Dezső Társulat és a Szentendre Táncegyüttes Irgalom! című táncszínházi előadását lehet megtekinteni a Tamási Áron Színház nagytermében. A produkció Arany János balladái nyomán készült Kocsis Enikő és Fitos Dezső rendezésében és koreográfiájában.

SZOMBATON 11 órától veszi kezdetét a IV. Székelyföldi Legényes és Szólótáncverseny a Háromszék Táncstúdióban. A találkozó ünnepi gálaműsorát 19 órától lehet megtekinteni a színház nagytermében. A gálán színpadra lépnek a meghívott kalotaszegi hagyományőrzők, a Kalotaszeg Néptáncegyüttes, a Szentendre Táncegyüttes, a Fitos Dezső Társulat, a Kincskeresők Néptáncegyüttes, a Százlábú Néptáncegyüttes, a IV. Székelyföldi Legényes és Szólótáncverseny nyertesei, valamint a házigazda Háromszék Táncegyüttes és a Heveder zenekar. A találkozó ideje alatt mindkét este, ma 21 órától, szombaton pedig 22 órától táncház is lesz a színház előcsarnokában.

Jegyek a városi kulturális szervezőirodában kaphatók.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload