BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. november 6., hétfő, 00:00Meddig: 2017. november 6., hétfő, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 92 Beírta: adminka

RENDHAGYÓ FÖLDRAJZÓRA. Ma 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház Galériában A Himalája gyöngyszeme: Nepál címmel rendhagyó földrajzórát tartanak 2 × 45 perces egységekben. A székelyek a magasban meghívására Mécs László és Kollár Lajos hegymászó vetített képes előadással és egy élő narrációval ellátott filmmel várja az érdeklődőket.

MOZGÁSMŰVÉSZET. Sepsiszent­györgyön a Live-Art Alapítvány Olt utca 1. szám alatti táncstúdiójában ma és szerdán 18 órától társaságitánc-tanfolyam kezdőknek. Telefon: 0722 233 774. Info: face­book@liveartdancestudio.

KÉZIMUNKAKÖR. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 16 órától a Háromszéki fürge ujjak kézimunkakörbe várnak minden kézimunkázni (kötni, horgolni, hímezni stb.) szerető fiatalt és időset egyaránt.

TORNA. Az Ida Aerobik mai programja a sepsiszentgyörgyi uszodában: 8 órától aerobik felnőtteknek, 9 órától aerobik nyugdíjasoknak, 17 órától aerobiktánc óvodásoknak Kelemen Szende vezetésével, 19 órától aerobik felnőtteknek, 20 órától aerobik férfiaknak. Telefon: 0722 243 234.

ÁRAMSZÜNET. Kilyénben az 1-es transzformátorállomás körzetében (a központtól a sepsiszentgyörgyi kijáratig, a bal felőli oldalon az Oltig) a héten péntekig naponta 8–16 óráig; Dálnokon a héten péntekig naponta 8–15 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

IVÓVÍZ. A Közüzemek Rt. november 6-án, hétfőn 8–15 óráig javítás miatt felfüggeszti az ivóvíz-szolgáltatást Kézdivásárhelyen a Kossuth Lajos utcában.

ÚJ HULLADÉKELSZÁLLÍTÁSI PROGRAM. November 6–10. között Sepsiszentgyörgyön és vidéken a magánházak lakóövezeteiben szállítják el a háztartási hulladékot. Információk a 0267 310 123-as telefonszámon igényelhetők.

VASÚTI MUNKÁLAT. Az Rc–CF Trans Kft. értesítése szerint cófalvi (13E országút) javítási munkálatok miatt a Sepsiszentgyörgy–Kovászna vasúti közlekedést november 7-én 8 órától november 8-án 17 óráig felfüggesztik, illetve a közúti forgalmat a Sepsiszentgyörgy–Réty–Nagyborosnyó–Zágon–Papolc–Csomakőrös–Kovászna kerülő útra irányítják.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload