BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 4 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Zene
Mettől: 2017. október 20., péntek,  19:00Meddig: 2017. október 21., szombat, 22:00 Ismétlődés: naponta
  Találatok: 107 Beírta: adminka

KEZDŐDIK A SZIMFONIKUS ZENEI ÉVAD. Sepsiszentgyörgyön ma 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében a Brassói Filharmónia szimfonikus hangversenyé­vel rajtol az idei évad. Karmester Gheor­ghe Costin, szó­lista Florin Ionescu. Az előadásra érvényesek a hangversenybérletek, amelyek megvásárolhatóak a városi kulturális szervezőirodában.

III. FELSŐ-HÁROMSZÉKI római katolikus gyermekszkólák és kórusok találkozója lesz szombaton 11.30-tól a kézdivásárhelyi Boldog Özséb-templomban. Fellép a Boldog Özséb, a kovásznai, kézdiszentléleki, valamint a nyujtódi és a kézdikővári templomi gyermekkórus.

VOX HUMANA. A sepsiszentgyörgyi Krisztus király-templomban szombaton 18.30-tól a Vox Humana kamarakórus alapításának 45. évfordulóját ünnepli. Az ünnepi hangversenyen fellép a Pro Musica kamarakórus (karnagy: Sipos Zoltán), a Cantus kamarakórus (karnagy: Fórika Balázs), a budapesti Stella kamarakórus (karnagy: Zongor Attila) és a Vox Humana kamarakórus (karnagy: Szilágyi Zsolt Herbert).

AZ AUDIOPHILE CLUB szervezésében dzsessz- és blues­koncert lesz szombaton 21 órától a sepsiszentgyörgyi Bistróban.

 

 


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload