BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Könyvbemutató
Mettől: 2017. október 12., csütörtök, 17:00Meddig: 2017. október 12., csütörtök, 20:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 125 Beírta: adminka

ÁGYÚCSŐ ÉS PUSKAPOR. Bodor Ferenc, a csíki 48-as ágyúöntő és lőporgyártó címmel a marosvásárhelyi Mentor Könyvek Kiadónál idén megjelent tanulmánykötet bemutatására kerül sor ma 17 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében. A tanulmányok szerzőivel, Pál-Antal Sándor történésszel, levéltárossal és Süli Attila hadtörténésszel a kötet szerkesztője, Gálfalvi Ágnes beszélget, a rendezvény házigazdája Demeter Lajos helytörténész, a társszervező könyvtár munkatársa.

MENTOR-KÖNYVEK. Káli István A szemfényvesztett és Tamás Kincső Módos asszony üres kézzel című könyvét ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi Teinben mutatják be.

GAZDA JÓZSEF A Golgota útján című könyvének bemutatója ma 17 órakor lesz az Erzsébet Teremben Kézdivásárhelyen. A könyvet méltatja és az íróval beszélget Borcsa János író, kritikus.

GYILA SÁNDOR A titokzatos kovásznai asszony című könyvét mutatják be szombaton 18 órától Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház dísztermében a Profi Rádió szervezésében.

 


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload