BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 4 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Hitvilág
Mettől: 2017. október 7., szombat, 10:00Meddig: 2017. október 7., szombat, 17:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 86 Beírta: adminka

25 ÉVES CSERKÉSZCSAPAT. A kézdivásárhelyi 34-es számú Gábor Áron Cserkészcsapat fennállásának 25. évfordulóját ünnepli október 7-én, szombaton 10 órától a Boldog Özséb római katolikus templomban szentmisével, majd utána a Vigadó nagytermében. Az ünnepség 12 órakor kezdődik: beszédet mond dr. Kerekes László, a cserkészcsapat parancsnoka, Székely István, Háromszék körzet cserkészvezetője, Vas József tanár, a csapat első, alapító parancsnoka, Bíró Zsuzsanna csapatparancsnok-helyettes. A nagyteremben 13.30 órakor fejeződik be az ünnepség, a lenti teremben két hétig megtekinthető a kiállítás. Az ünnepség végén szerény agapé a Maassluis Nyugdíjasklubban.

IDŐSEK VASÁRNAPJA. A Sepsiszentgyörgy I. Vártemplomi Református Egyházközségben az idősek iránti tisztelet és megbecsülés jegyében szeretettel meghív minden 80. életévébe belépő és azon felüli egyháztagot együtt családtagjaival az idősek vasárnapjára, amelyet október 8-án ünnepi istentisztelet keretében tartanak meg a vártemplomban. Vendéglelkipásztorok: Révész Tibor és Csilla lelkész házaspár.

LELKINAP. Október 7-én, szombaton Csíksomlyón zajlik a Rózsafüzér-társulatok egyházmegyei lelki napja. A szentmise a kegytemplomban 11 órakor kezdődik és este a Mária-körmenettel ér véget.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload