BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Évadkezdés és bérletárusítás a Tamási Áron Színházban
Mettől: 2017. szeptember 11., hétfő, 00:00Meddig: 2017. szeptember 11., hétfő, 23:59 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 169 Beírta: adminka

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulata Tamási Áron 120. születésnapjának megünneplésére, illetve az első bemutatóra, az Alice című előadás előkészületeire fókuszál Bocsárdi László irányításával a Szempöl együttessel közösen.

Az idei évadban is úgy alakították az évadtervet, hogy ígéretes, a társulat és a közönség számára eddig még ismeretlen, új hangok, valamint kiforrott, sajátos rendezői formanyelvek is teret nyerjenek. Az Alice októberi bemutatóját Zakariás Zalán rendezése, az Escorial követi; a szilveszteri előadást, Carlo Goldoni Chioggiai csetepaté című komédiáját Sardar Tagirovsky viszi színre. Tavasszal Mezei Kinga úvjvidéki rendező Anna legendáját láthatjuk, majd a Radu Afrim által rendezett discOperett munkacímű produkciót. Az öt bemutató mellett továbbra is műsoron maradnak az elmúlt évadok fontos előadásai: a Vízkereszt, vagy amire vágytok és a Liliom Bocsárdi László, az Évforduló Alexandru Dabija, a norway.today Kövesdy István, a Pénz az égből és Az ezredik éjszaka Zakariás Zalán és a Kaisers TV, Ungarn Porogi Dorka rendezésében. A Rajtam maradt télikabát című Cseh Tamás-előadóestet az idei évadban is játsszák.

Az új évad produkcióira mától lehet bérleteket váltani a városi szervezőirodában vagy a www.biletmaster.ro weboldalon. A tavaly vásárolt bérletek – a Mecénás-bérlet kivételével – az idei évadban is érvényesek. A bérletek, jegyek ára a tavalyi évadhoz képest nem változott, ez alól kivételt képez a diákjegy (10 lej). Az Alice című produkció bérlettel és szabadjeggyel is megtekinthető 10 lejes felár kifizetésével. Információk, bérlet- és jegyvásárlás személyesen a városi szervezőirodában, a 0267 312 104-es és a 0728 083 336-os telefonszámon, illetve a tasz.ro honlapon és a színház Facebook-oldalán.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload