BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 5 hónapja, 2 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Fotópályázat
Mettől: 2017. augusztus 22., kedd,  08:00Meddig: 2017. október 2., hétfő, 16:00 Ismétlődés: naponta
  Találatok: 1606 Beírta: adminka

A Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ tíz évvel az EU-s csatlakozás után fotópályázatot hirdet Háromszéki vállalkozások fotósszemmel címmel. A pályázat célja, hogy megismerjük a közvetlen környezetünkben európai uniós forrásokból megvalósult beruházásokat. A versenyen korosztálytól függetlenül bárki részt vehet, akinek állandó lakcíme vagy tartózkodási helye Kovászna megyében van (kivéve Kovászna Megye Tanácsa és a hozzá tartozó intézmények tisztségviselői és alkalmazottjai). Olyan fotókat várnak, amelyeken Kovászna megyében található, európai uniós forrásból megvalósult beruházások láthatók. A fotókat rövid leírás kíséretében kell elküldeni a központ címére.

A fotókat nyomtatási minőségben (PDF, TIFF, JPG formátumok valamelyikében) kérik beküldeni, ugyanis A3-as kiállítási anyag készül. Egy pályázó legtöbb tíz fotót küldhet. Kérik a jelentkezőket, hogy a képekkel ne sértsék a jó ízlést. Visszaéléses tartalmat, agresszi­vitást megjelenítő, másokat vagy mások ízlését sértő fotókat nem fogadnak el. A „sportszerűség” szellemé­ben a fotók semmi­lyen képszerkesztő program­mal nem kerülhetnek megszerkesztésre, szűrésre. Elbírálási szempontok/kategóriák – minőség: az nyer, aki a legjobb, legszebb fotót készíti; mennyiség: az nyer, aki a legtöbb beruházást kapja lencsevégre; közönség: ebben a kategóriában a közönségszavazatok számítanak (Facebook); kreatív: az nyer, aki a legviccesebb és legérdekesebb perspektívát kiemelő fotót készíti a beruházásról.

A pályázati anyagot 2017. október 2-án 16 óráig lehet beküldeni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címre. A fotók a Sepsiszentgyörgyi Europe Direct Információs Központ Facebook-oldalán kerülnek közszemlére. Minden kategóriában egy-egy nyertest hirdetnek, akik 200 lej értékű Altex-ajándékutalványt kapnak. A nyerteseket 2017. október 10-e után értesítik az eredményről. A nyertes fotókból október 16–20. között kiállítást szerveznek a Startup Week keretében.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload