BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 hónapja, 1 hete
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?
 • janosci:
  «link»
 • Marta:
  Ganodermás kávé, tea, kakaó. Rendeles az online webáruházunkban:«link»

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Röviden
Mettől: 2017. június 19., hétfő, 08:00Meddig: 2017. június 19., hétfő, 09:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 25 Beírta: adminka

VÍZVEZETÉKCSERE. A Közüzemek Rt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy ma megkezdődik Sepsiszentgyörgyön az Ifjúság sétányon, a Benedek Elek utca és a Testvériség sétány közötti szakaszon a vízvezetékek és a csatlakozók cseréje. A munkálatok június 19. és július 21. között zajlanak. Megkérik a lakókat, hogy a Benedek Elek utcai 7-es tömbház előtti részen ne parkoljanak, mert a vezetékcserét az úttesten végzik. Az esetleges kellemetlenségekért megértést és türelmet kérnek.

ÁRAMSZÜNET. Bereckben kedden 8–16 óráig szünetel az áramszolgáltatás.

TISZTÚJÍTÁS. A Kézdivásárhelyi Székely Tanács a Kanta utcai székházában szerdán, június 21-én 17 órától tisztújító közgyűlést tart. Minden autonómiáért elkötelezett városi polgár jelenlétére számítanak. Ugyanott aznap 18 órától a Kézdiszéki Székely Tanács tart tisztújító küldöttgyűlést, melyre a kézdiszéki települések Székely Tanácsainak küldötteit várják.

USZODA. Az uszoda ma is nyitva tart 15–21.30 óráig. A hétköznapi programhoz igazodva az úszásoktatásra érkezőket 15 órától, a kikapcsolódni vágyó kicsiket és nagyokat 18.30 után várják.

KÉZIMUNKAKÖR. A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 16 órától a Háromszéki fürge ujjak kézimunkakörbe várnak minden kézimunkázni (kötni, horgolni, hímezni stb.) szerető fiatalt és időset egyaránt.

TORNA. Az Ida Aerobik mai programja a sepsiszentgyörgyi uszodában: 8 órától aerobik felnőtteknek, 9 órától aerobik nyugdíjasoknak, 17 órától aerobiktánc óvodásoknak Kelemen Szende vezetésével, 19 órától aerobik felnőtteknek, 20 órától aerobik férfiaknak. Telefon: 0722 243 234.

VÖRÖSKERESZT. A Kovászna Megyei Vöröskereszt minden hétfőn 16–18 óráig a kovásznai kultúrotthon épületében és keddenként 9–12 óráig a székházban (Kós Károly út 7. szám) vérnyomás-, vércukorszint- és koleszterinszint-mérést végez.

CSALÁDI BÁLT szerveznek a sepsiszentgyörgyi Fehér ló vendéglőben június 25-én 17 órától. Jelentkezni a 0740 518 798-as telefonszámon lehet.

LOMTALANÍTÁS. A Tega Rt. a háztartásban feleslegessé vált elektromos és elektronikai eszközöket 12–20 óráig ma Komollón, kedden Bitán gyűjti.


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload