BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 6 hónapja, 1 hete
 • calificari:
  Szakképzések iskola nélkül Dolgozól egy szakmában és nincs még papírod róla? Akarsz külföldön dolgozni és még nincs szakképesítésed? Saját válalkozast akarsz inditani és szakképesitést kérnek? Nem kell suliba járnod ahoz, hogy egy
 • tana balazs:
  meg ervenyese
 • Szalteleki Edit:
  Hungarocell(sztiropor) csomagoló anyagokat készítő gyárba férfi munkaerőt keresünk. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +40754786967 vagy +40787727613
 • futshop:
  okkkkkkkkkkkk
 • Gal Tunde:
  valaki nem tudja, hogy a lakonegyedi jatszoterek karbantartasa kinek a feladata?

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Eseménynaptár
 Előző nap Következő nap 
Eseménynaptár
Színház
Mettől: 2017. május 8., hétfő, 19:00Meddig: 2017. május 8., hétfő, 20:00 Ismétlődés: egyszeri
  Találatok: 177 Beírta: adminka

TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi magyar színház e heti műsorán: május 11-én, csütörtökön és 13-án, szombaton 19 órától a kamarateremben Harold Pinter: Évforduló (rendező: Alexandru Dabija); május 10-én, szerdán 19 órától a nagyteremben Ray Cooney: Pénz az égből (rendező: Zakariás Zalán).

VÁROSI SZÍNHÁZ. A kézdivásárhelyi színház ma 19 órától a Gábor Áron-bérleteseknek Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában Marie Jones darabja, a Kövekkel a zsebében (rendező: Csuja László); május 9-én, kedden 19 órától Martin McDonagh Vaknyugat című darabját játssza Daczó Zádor rendezésében a Vigadó Művelődési Ház nagytermi stúdiószínpadán.

ELMARAD betegség miatt az M Stúdió Mozgásszínház két előadása: a mára meghirdetett A Jó, a Rossz és a K**va Anyád, valamint a május 12-ei Jóemberek című produkció. A megvásárolt jegyek visszaválthatók a kulturális szervezőirodában. A társulat a közönség megértését kéri.

 


 Vissza
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload