BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 8 hónapja, 1 hete
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Olvasói hírek
A Noua Dreaptă (Új jobboldal) Sepsiszentgyörgyön ünnepli idén a Román Nemzeti Ünnepet
2009. november 16. hétfő, 22:30
Írta: Sántha Barnabás-Pál   
Kategória: Olvasói hírek

A szervezet honlapján megjelent egy felhívás, amelyben mindenkit arra biztatnak, hogy december elsején Kovászna megyében ünnepelje Románia nemzeti ünnepét.

Bővebben »
 
Erdély legelső Kérdezz-Felelek közösségi weboldala
2009. október 23. péntek, 09:53
Írta: roland   
Kategória: Olvasói hírek
Elindult Erdély első Kérdezz-Felelek közösségi weboldala, ahol bárki bármilyen témában kérdést tehet fel, vagy válaszolhat más kérdéseire. Keresel valamit és nem találod? Írd meg ide és hamarosan választ kapsz rá. Minden problémára van www.megoldas.ro
 
Magyar sorskérdések – A vesztett csaták kultusza
2009. október 07. szerda, 11:43
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Október 6. a hiába küzdők napja, valami szent ünnep nálunk. A hiábavaló küzdelemnek, azt hiszem, a magyarságnál van csak majdnem már „szakrális“ kultusza. Mi vesztett csatáinkra emlékezünk, azokat „ünnepeljük“. Vesztett forradalmunkat tettük nemzeti ünneppé.

Bővebben »
 
Országos Távlovagló Verseny Csíkszereda, október 3.
2009. szeptember 14. hétfő, 07:33
Írta: Portik Apor   
Kategória: Olvasói hírek

Országos távlovagló verseny kerül megrendezésre Csíkszeredában október 3-án, szombaton. A verseny különlegessége, hogy először adódik alkalom ilyen szintű verseny lebonyolítására, hosszú idők óta és nagy eséllyel nyerhetnek a helyi versenyzők az eddigi eredményeik alapján.

Bővebben »
 
Írások kapásból – Bukarestben, Madonna kiállt a romákért
2009. szeptember 05. szombat, 09:40
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Bukarestben Madonna szót emelt a cigányokért, szóvá tette, hogy Romániában nagyon erős a cigányellenes diszkrimináció. Nagyon erős nemtetszés, hurrogás volt a válasz. Az egyik román újság meg is jegyezte, hogy a románoknak még mindig nem tetszik, hogy szemébe mondják a valóságot.

Bővebben »
 
Székely autonómia – Tőkés László megtévesztő szerepe
2009. augusztus 23. vasárnap, 11:43
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Tőkés Lászlónak mint EP képviselőnek csak úgy reflexből is igazolnia kell az EP-ben való létét, fontosságot tulajdonítva ott önmagának. Meg kell magyaráznia a választóinak: nagyon fontos, hogy ő ott van. És meg is magyarázza, hogy az EU a kulcsa az autonómiának, megmaradásunknak trianoni hazánkban.

Bővebben »
 
Pályázat az Őrkő fejlesztésére, de hogy az utak milyenek, az mindegy
2009. augusztus 11. kedd, 13:34
Írta: roland   
Kategória: Olvasói hírek

Nemrég olvastam egy cikkben, hogy sürgősen össze kellett ülnie a sepsiszentgyörgyi önkormányzatnak, hogy elfogadhassa a roma közösségek helyzetének javítására kiírt országos programhoz való csatlakozást.

Bővebben »
 
Székely autonómia – Hol dőlt el Erdély sorsa
2009. július 18. szombat, 16:33
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

A calusar nem rontáslevétel, mint ahogy valaki írta az interneten tévesen, az más kérdés, hogy másodlagosan ilyen szerepet is betölthet, megszabadítás a rossztól, a betegségtől formában. A kereszténység előtti időkből származik, naptisztelet, tánc formájában.

Bővebben »
 
Javaslat – Sport
2009. május 21. csütörtök, 13:13
Írta: sziSz32   
Kategória: Olvasói hírek

Lenne egy javaslatom, amelyet szerintem megerősít még sok ember, aki szereti a sportot és a kosárlabdát, mégpedig szabadtéri kosárlabdapályák létrehozása. Városunknak van női A osztályos csapata, amelyet minden korosztály néz és támogat, azonban nincs sehol a városban legalább egy szabadtéri kosárpálya, amelyet használnilehetne a szabadidőben.

Bővebben »
 
A Művészetek Hétvégéje II. programtervezete
2009. március 26. csütörtök, 08:20
Írta: Rangyák Zsuzsa   
Kategória: Olvasói hírek

A Székely Mikó Kollégium Diáktanácsa (SZMKD), illetve a Városi Művelődési Ház és a MUKKK Ifjúsági és Kulturális Egyesület szervezésében április 3. és 5. között második alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Hétvégéje programjai.

Bővebben »
 
Írások kapásból – Fenntartásaim a magyar igazolvánnyal szemben
2009. október 24. szombat, 13:13
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Nekem nem kellett indulásból a magyar igazolvány, fenntartásaim voltak és vannak az igazolvánnyal szemben.

Bővebben »
 
Székely zászló
2009. október 09. péntek, 09:38
Írta: Páasztori Tibor Endre   
Kategória: Olvasói hírek

Örvendek a Iochom István írásában közölt nagyszerű KÖZÉLETI hírnek, miszerint Kézdivásárhely municípium polgármesteri hivatalára merészkedett e székely zászló az arra leginkább illetékesek által. Fokozza örömemet, hogy elsőként minősíthettem a cikkben foglaltakat. A példa követhető: a követése csak a tartástól függ!

Bővebben »
 
Gondolati napló – A Magyar Mese Napja és az öngyilkos tanuló
2009. szeptember 28. hétfő, 09:06
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

A Magyar Népmese Napja a neves székely népmeseíró, -gyűjtő és népmesemondó, Benedek Elek születésnapján van. Benedek Elek a háromszéki Kisbaconban született. Azt hiszem, hogy nem véletlen, hogy egy székely mesemondó születésnapjára tették a Magyar Népmese Napját. Valahol ez azt fejezi, ami realitás, hogy a székely néplélek még a legmitikusabb a magyarságon belül.

Bővebben »
 
Írások kapásból – Orbán Viktor és a székely Berde Mózes
2009. szeptember 13. vasárnap, 11:40
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Orbán Viktor mexikói nyaralása már nem érdekes azok számára, kik mindig új szenzációkra vágynak. De nekem ez az időbeli távolság érlelte meg a vele kapcsolatos gondolatokat.

Bővebben »
 
Fényes nappal lopják ki a szemünket
2009. szeptember 01. kedd, 19:15
Írta: Pilinger Mónika   
Kategória: Olvasói hírek

Szép csendesen mendegéltem haza ezen a szeptember elsejei napon, boldogan, hogy még ebben szűkös időben is olcsón találtam egy szép ruhát magamnak, és nem érzem úgy magam, mintha kiraboltak volna.

Bővebben »
 
Vigyázó szemetek az SzNT-re vessétek! Sok hűhó semmiért!
2009. augusztus 19. szerda, 13:00
Írta: L.P. Sepsiszentgyörgy   
Kategória: Olvasói hírek

Mivel jómagam is – családostól – az aláírók özé tartozom, nem hagyhatom szó nélkül a Gazda Zoltán úr cikkét, ami a Háromszék 5722-ik számában jelent meg 2009.07.08-án jelent meg, amelyben a szerző őszintén beszámolt a sic internetes domén létrehozásának a szükségéről és a megvalósítás útjába kerülő akadályokról.

Bővebben »
 
Székely nemzeti anarchizmus – Morvai és Vona a Székelyföldön, vagyis a misztikus nemzetről
2009. augusztus 05. szerda, 15:04
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Ma kezdődik Gyergyószentmiklóson az Erdélyi Magyar Ifjak tábora, melynek meghívottja Morvai Krisztina és Vona Gábor. Hargita megye Tanácsa, a tanácselnök, Borboly Csaba támogatta a tábort anyagilag is. Annak ellenére, hogy Borboly RMDSZ színekben tanácselnök az RMDSZ csúcsvezetése elítélte tettét, mondván: szélsőségeseket támogat és ezzel ürügyet ad a román támadásokra, hogy közpénzekből magyarországi szélsőjobbosok jelenléte van támogatva.

Bővebben »
 
Székely autonómia – Az Eduardo-hisztéria rövid élete és a székelyek fehér lova
2009. június 30. kedd, 20:48
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek

Minden csoda három napig tart, mondja a népi mondás. A mondás lényege, hogy a szenzációk rövid életűek. Ez Eduardo Rózsa Flores és társai esetére is érvényes. De a szenzációs események mögött lévő, ki nem mondott, elfojtott, nem reflektált problémák annál hosszabb életűek.

Bővebben »
 
Osonó Színházműhely
2009. április 13. hétfő, 20:37
Írta: Bartha Lóránd   
Kategória: Olvasói hírek
article thumbnail

A 15 éves Osonó Színházműhely, Keleti István színészpedagógustól átvett, a színház csak ürügy gondolatiságra felépített kísérletek sorának otthona. A társulata ma a Mikes Kelemen Főgimnázium, a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatanszékének, valamint a Művészeti Népiskola színészosztályának diákjaiból áll.

Bővebben »
 
Művészetek Hétvégéje II.
2009. március 26. csütörtök, 08:19
Írta: Rangyák Zsuzsa   
Kategória: Olvasói hírek

A Székely Mikó Kollégium Diáktanácsa (SZMKD), illetve a Városi Művelődési Ház és a MUKKK Ifjúsági és Kulturális Egyesület szervezésében második alkalommal kerül megrendezésre a Művészetek Hétvégéje.

Bővebben »
 
Oldal: 4/5
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Heti

2018. december 12., 18:00
Bibliaóra
2018. december 13., 20:00
Társasági tánctanfolyamok
A hét összes eseménye »

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Maid of the Mist
Maid of the Mist
Küldő: Szilaj Botond
Az önök képgalériája »
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload