BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 4 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Olvasói hírek » Olvasói hírek

Megbotránkozva olvasom...

Olvasóink értékelése: / 1
Értékelés:
2012. november 09. péntek, 11:15
Írta: Dezső Bernát   
Kategória: Olvasói hírek
 

Megbotránkozva olvasom, mire fogják költeni pénzünket helyi hatóságaink. Nem, szinte nem hiszek szememnek, beteg elme megalomániás terve lehet ez: mélygarázs Sepsiszentgyörgyön, az EU egyik legszegényebb városkájában!

Mindez, ahol röpke óra alatt körbeszaladhatod a „metropoliszt”, ott, ahol a XXI. században külvárosi utcák szinte csak lófogattal járhatóak, java kanalizálatlan (például a Jókai Mór utcában még járda sincs), avagy középkorba illó szeméttelep bűzlik alig egy km-re a központtól. Ott, ahol – ha a szél is úgy akarja – tyúk- (farm), avagy emberürülék (víztisztító állomás) rusztikus dampfja borulhat sűrű ködként e kies település lankás tájra!

Mindez – míg egy picurka központban gőzerővel megy a rongyrázás: antik lámpák világítják a helyi ipart fellendítő térkövek, piskóták halmazát, giccses hidas tavacska díszíti egyetlen árva parkocskát, Interaktív Vadászmúzeum lendíti magasba a gazdasági válságot megszüntető turizmust! Talán épp ez utóbbi, korszakalkotó létesítmény tömérdek látogatóinak tervezték eme mélygarázst?!

Mon dieu, ennyire elveszítheti realitásérzékét az uborkafára mászott emberi agy?!


 

Hozzászólások
 
fazakasl: EU
Az a nagy baj, az EU akármikre nem ad pénzt. amikre meg adna, az általában mind az ő kutyájuk kölykének valamilyen érdekeltségi köre. Tehát, ha Szentgyörgyön a csókosoknak mélygarázs kell, arra minden bizonnyal van pénz. Sok helyen a díszburkolat a menő, természetesen az unió pénzéből de a saját "belsőbb" országaiból rendelt térkővel.
Gondolom, a mélygarázshoz felhasználandó több tonna cementet is majd tőlük, illetve a kedvenc osztrák vagy német baráti cégeiktől lehet csak megrendelni, a hazai gyártású többnyire nem jó, vagy arra nem jár a lé. Mert így megy ez EU-éknál, az alapítók mindenféle gazdasági és anyagi előnyt élvezhetnek az utóbb, később csatlakozottaktól..
2012. november 10. szombat, 07:25
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Viragzas
Viragzas
Küldő: Boga Zoltan
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload