Bejelentkezés



Időjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 2 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Augusztus 5-én indul az aerobikmaratoni! (Aerobik)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2004. augusztus 02. hétfő, 02:00
Kategória: Sport
 
Mint arról már néhányszor beszámoltunk, az Ida-Aerobik a Guinness felkérésére felvállalta az aerobikmaratoni Guinness-rekordjának felállítását. Ez pedig azt jelenti, hogy a Sepsiszentgyörgy központi parkjában, az obeliszk mellett felállítandó színpadon Kelemen Ida és tíz tanítványa a Guinness-rekordok szabályait szigorúan betartva egy hónapon át aerobikozik.

Fantasztikus kihívás.

Kelemen Ida szavai szerint jómaga és tanítványai — Pista Emőke, Kocsis Csengele, Vári Róbert, Kerekes Lóránt, Kóréh Enikő, Györfi Tünde, Bokor Zsuzsanna, Berek Ildikó, Keresztes Ibolya, Bartos Boglárka — testileg-lelkileg felkészültek, és készen állnak a rekord felállítására.

— Az anyagi háttér is adott?— kérdezük.

— Hiányzik még 38 millió lej. Több mint felére van ígéret. Ebbe a 38 millióba nem számítottuk be még a videokazetták és az áramfogyasztás költségeit. A költségek nagy-nagy része adott. Besegítettek a szülők is, ezért köszönet érte.

— Az orvosi felügyeletet sikerült megoldaniuk?

— Igen. Az első és az utolsó huszonnégy órában az egészségügyi Posztliceális Iskola II. évet végzett tanulói — Fábián Katalin, Koródi Melinda, Mihály Melinda, Szőcs Eszter és osztályfőnökük, Márton Klára asszisztensnő — vállalták fel. Na persze, menet közben is vigyáznak ránk.

— A rekord hitelességét kik felügyelik?

— Minden négy órában két-két felügyelő kerül a figyelőállásba. Egy tizedmásodpercre sem maradunk (nem is maradhatunk) felügyelet nélkül. Ezt a gárdát mi szerveztük be. A Guinness titokba burkolózva követ minket.

— Ha már minden készen áll, mikor kezdődik a nagy erőpróba?

— Augusztus 5-én, és szeptember 5-én ér véget. A megnyitón, mely augusztus 5-én 18 órakor kezdődik, fellép Dancs Annamária és a Fouls együttes, valamint az Ida-Aerobik juniorcsapata. Miután bemutatkozik a tizenegy aerobikos, pontosan 20 órakor megkezdődik a rekordkísérlet, mely számításaink, terveink szerint szeptember 5-én 21 órakor ér véget.

— Kitartást az egy hónap alatt, és sok sikert!

— Köszönjük.

(mohai)

 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Zenészek
Zenészek
Küldő: Laukovics Hunor
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload