BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Olvasói hírek » Olvasói hírek

Kökösi reflexiók – A kökösi száraz szökőkút, ami helyett szökik Sántha Gyula udemerés polgármester

Olvasóink értékelése: / 6
Értékelés:
2011. szeptember 01. csütörtök, 15:22
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek
 

Sántha Gyula kökösi udemerés polgármester, ha azt nézzük, hogy '96 óta polgármester, nem sokat mutatott fel. Néhány kilométer aszfalt, szökőkút, na mindezek előtt luxusba rakta a polgármesteri hivatalt, az volt az első – erre visszatérek külön írásban.

Na de úgy látom, hogy a szökőkút nem szökik. A pénz, egy része hitelből, ha igaz, még nincs is kifizetve, benne van – potyára.

De a lényeg az, hogy helyette szökik Sántha Gyula polgármester azzal a személlyel szemben, ki meg meri írni az igazat. Közönségesen mocskolódik, mert érve nincsen, sem emberi tartása. Ha nem tudja valakinek befogni a száját ezzel, akkor fenyegetőzik, megfélemlít, sunyin, hogy majd más „fórumon” is lehetőséget ad a mondanivaló elmondására.

De mindig is csodálkoztam, hogy oda minek kellett szökőkút a blokk elé, a polgármesteri hivatallal szemben, amikor a szökőkutat nincsen egy szép környezet, mi körbe vegye.

Egyik nap stoppal utaztunk és egy adminisztrációban jártas atyafi vett fel, kivel elbeszélgettünk, hogy hogyan is fektetnek be a polgármesterek. Előhoztam a híres kökösi szökőkutat. Mire ő adott egy tippet, mi lehetett annak az értelme.

Ez az illető ismerte az adminisztrációs csínytevéseket, mi pénzt fial – egyeseknek. Szerinte fenn áll a gyanúja, sok hasonló eset alapján, hogy létezett egy terv, mit a tervezők többször eladtak. Nem csináltak külön tervet a kökösi megrendelőnek. Na de az ilyen esetekben az szokott lenni, hogy nem csak egyik fél nyer, hanem mindkettő. Tehát a szökőkúthoz valakiknek anyagi érdekük fűződött – nem csak úgy a falu szépítésére született.

Nem azt mondom, hogy Kökösben ez történt, de érdemes elgondolkodni rajta, hogy vajon mégis nem erről van-e szó?!

Az, hogy valakiket már nem érdekel a szökőkút, lehet, arra ad gyanút, hogy fűződhettek hozzá rövidtávú anyagi érdekek, egyesek részéről. De ez ugye jól bevált udemerés praktika?!


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Zorán koncert
Zorán koncert
Küldő: Horvath Tas
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload