BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Olvasói hírek » Olvasói hírek

Kökösi reflexiók – Az alkoholista polgármester, ki a falunapokon hullára itta magát

Olvasóink értékelése: / 7
Értékelés:
2011. július 24. vasárnap, 11:33
Írta: Nagy Attila (Puli)   
Kategória: Olvasói hírek
 

Egy alkoholista polgármester, Sántha Gyula kökösi udemerés polgármester tudja, ki az, azzal támadja az egyik volt unitárius lelkészt, hogy az alkoholizmusa miatt rakták ki a papságból. Az alkoholizmus tényét az illető volt unitárius lelkész nem is tagadja, csak a rosszindulatú beállítást nem tudja elfogadni.

Főleg azért, mert az illető polgármesterrel, amikor társadalmi funkcióban, lelkészként ő volt fennebb, mint az illető polgármester, akkor ivócimborák voltak, akkor nem szólta meg az alkoholizmus miatt. Hízelgett az állami hivatalnokocskának, mert az volt a polgármester uram, hogy lelkész ivócimborája van. A felkapaszkodott parasztnak hízeleg, ha társadalmi pozícióban fennebb lévőt tud barátjának, nyal, hízeleg neki.

De meddig? Amíg ő van alól?! Aztán ha a barát visszacsúszik, ő meg fennebb jut, akkor már lenézi és elítéli az alkoholizmus miatt, holott, ha nem is olyan gyakran, de együtt ittak. Erre mondják, hogy csúf a paraszt, ha felkap, mert visszarúg.

Az alkoholizmus és a papságból való kirúgás, mit a polgármester volt ivócimborája fejéhez vág, csak ürügy arra, hogy lejárassa, azért, mert ki meri tátani a száját azokért az igazságtalanságokért mik érik – például, hogy a földjükkel kapcsolatos per, és ahhoz kapcsolódó büntetőjogi feljelentések vizsgálatában fennáll a gyanúja, hogy a kökösi rendőrség, meg lehet maga a polgármester nem pártatlan. Ugye, mind puszta rágalom és hamis vád, sületlenség, ahogy a polgármester mondja, hogy rendőr, a gyanú szerint félrevezette a nyilatkozat íráson a volt tiszteletest. Ez a főügyészhez intézett fellebbezésben is szóvá volt téve, mi kiverte az illető polgármesternél a biztosítékot. Sültelenséget nem írnak fellebbezésben.

Az alkoholista polgármester egy dolgot nem lát, hogy ő amivel támadja a volt tiszteletest, annak személyes dolga az, de a volt tiszteletes törvényes igazáért harcol, az igazságtalanságot teszi szóvá. De mit vársz egy alkoholista polgármestertől, mint agresszivitást, elfogultságot – ahol az alkohol az úr, ott az ész már rég nem úr, ezért nagyon durván beszél a neki nem nyalókkal a faluban.

De lássunk egy nagyon érdekes dolgot, a jelent, amiről megfeledkezik az illető alkoholista polgármester. A volt ivócimbora, az alkoholizmus miatt állítólag kirúgott unitárius tiszteletes, már hét éve elmúlt, hogy nem iszik, de a polgármester egyre többet, a nem olyan rég tartott falunapokon is csúnyán elől járt a részegségben.

De ez nem volna gond, ha nem itta volna le magát Magyarországon is a testvérfaluban tett hivatalos látogatáson, keltve ez által is a székelység jó hírét.

Érdekes, egy olyan ítélkezik alkoholizmus miatt más felett, ki meredeken halad lefelé, és egy olyan fölött teszi, ki képes volt szakítani az alkohollal – azt hiszem, nincsen erkölcsi alapja.

Nagy Attila (Puli) – Kökös


 

Hozzászólások
 
Santa Gyula: Nagy Attila (Puli) – Kökös
Én is üdvözlöm önt plébános úr/tiszteletes úr/próféta úr...
Eddig abban a tévhitben éltem, hogy azt a sok zagyvaságot amiket eddig "papírra vetett" alkohol hatása alatt írta. De ha igaz amit ön állít, éspedig az, hogy már hét éve nem fogyaszt alkoholt(miért, nem üti a felesége nyugdíja?), akkor sokkal nagyobb a gond mint ahogy azt én eddig képzeltem!
Hogy ön mit fellebez és mit nem ahhoz nekem semmi közöm, de ismételten felkérem, keressen más szórakozást és "szálljon le rólam", mert egyéb dolgom is van mint az ön zagyvaságait olvasgatni és ezekre felelgetni...
2011. július 29. péntek, 09:18
 
Santa Gyula: Nagy Attila (Puli) – Kökös
Befejezésül pedig, állítólagos falunapi részegségem kapcsán megemlíteném, hogy a jelenlevő kb. 400 személy, valamint a testvérközségünk küldöttsége nem az ön verzióját igazolja... bár nem tagadom, most is szeretem a jó bort, jó zenét stb. Nem kellene?
De erről majd más "fórumon" fogjuk folytatni a vitát...
2011. július 29. péntek, 10:38
 
Puli: megfélemlítés
Gyuszikám folytassuk, állok elébe, mert tudom ki vagy!!!
És nem szállok le rólad, a megfélemlítésed nem megy, még sokat fogok írni rólad.
Még akkor sem fogom be a számat ha beperelsz.
2011. augusztus 11. csütörtök, 13:32
 
Puli: megfélemlítés
Gyuszika te eddig is a megfélemlítéssel szeretted volna befogni a számat, hát épp ezekről fogok írni.
2011. augusztus 11. csütörtök, 13:33
 
Puli: tanú
Jaj azt tudom, hogy neked tanúd akad mindenre én erre már gondoltam, nem lepsz meg, és azzal sem, hogy más fórumon folytatjuk, a román igazságszolgáltatás pártatlanságát nézve és a te kapcsolataidat ismerve tudom, hogy nyert ügyed van, de rólad akkor sem szállok le.
Spéci jó téma vagy.
Mi van, mocskolódással nem tudod befogni a számat, durvább eszközökhöz folyamodsz, nem érsz célt hidd, mert én nem vagyok egy beszari kökösi ki neked a segged nyalja.
2011. augusztus 11. csütörtök, 13:44
 
Puli: alkoholizmus
Az alkoholisták általában nem látják be, hogy azok - de te ugye nem vagy az?!
2011. augusztus 11. csütörtök, 13:46
 
Puli: végül is
Gyuszikám de végül is én nem értem, hogy mi a bajod, hát itt csak arról van szó, hogy ismered azt a szeszkazán polgármestert, de itt ki állítja, hogy te lennél az?! Az csak véletlen egybeesés ha magadra ismertél. Nem gondoltam, hogy ezzel az írással tükröt tartottam eléd és magadra ismertél - inkább te árultad el magad és nem én írtam rólad.
2011. augusztus 11. csütörtök, 14:24
 
Puli: infantilisan mocskolódó
Én is üdvözlöm önt plébános úr/tiszteletes úr/próféta úr... - Gyuszikám mindent elárul rólad ez a gyerekes, másként infantilis mocskolódás, csúfolkodás, ez a te szinted, csak ilyen szinten vagy képes védekezni.
2011. augusztus 11. csütörtök, 14:33
 
Puli: várom
Gyuszika már várom is, nagyon rég, a már rég beígért más "fórumon" való folytatást, mert nem igazi anarchista, kinek nem volt konfliktusa a hatóságokkal az igazság miatt, a szólásszabadság okán - direkt ezt akarom kiprovokálni, hogy lépjél, mert ezzel nevet szerzek anarchista körökben, mert annak a "fórumnak" meg lesz a reklámja részemről a netten.
Hagyd már ezt a képmutató magázódást, vannak még akik tudják ki vagy.
2011. augusztus 11. csütörtök, 15:00
 
Puli: büntetőjogi feljelentés
Vagy feljelentesz az ügyészségen, rágalmazásért - tegyed. Nagy esélyed van, mert azok a te köreid. Már tapasztaltuk, hogy ott mekkora esélyünk van, hogy igazunkat megtaláljuk.
Gyáva ember húzódik ismeretségei mögé, azért, hogy esélytelenné tegyen mást. Gyáva ember akarja letörni azt erőszakkal ki ki meri mondani az igazat.
tudom acélod befogni a számat, nem éred el, még ha feljelentesz akkor sem. Én direkt ebbe akarlak belerángatni, hogy jelentsél fel, ezért nem szállok le rólad.
2011. augusztus 14. vasárnap, 09:28
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

A csikója pihenését őrző kanca!
A csikója pihenését őrző kanca!
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload