BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Kezdőlap » Olvasói hírek » Olvasói hírek

Térzene a központi parkban

Olvasóink értékelése: / 2
Értékelés:
2011. június 19. vasárnap, 18:48
Írta: Gaspar Melinda   
Kategória: Olvasói hírek
 

Június 19-én a párommal úgy döntöttünk, hogy meghallgatjuk a nemrég újraindult Térzene-sorozat koncertjét, pontosabban a rétyi ifjúsági fúvószenekar bemutatóját.

Már előre elképzeltem, hogy ez alkalommal kipróbáljuk az új, amfiteátrum-szerű padrendszert is, amit nemrég létesítettek a filagóriával szemben (dicséret az ötletért, a tavaly éppen hiányoltam, hogy nincs ahová ülni az előadás közben).
Idáig minden jó lett volna, ha nem lett volna kint kánikula, és a sétányon, ahol a padrendszer van, egy szikra árnyék sem.
Gondolom el sem kell mondanom, hogy, habár az érdeklődés a bemutató iránt nagyon is megvolt, nagy lett a tolongás lent, a teraszon, ahol üdítőkkel együtt árnyékot is lehetett vásárolni.
Az ötletes, fából faragott ügyes kis amfiteátrum padjai pedig kongtak az ürességtől, csak itt-ott néhány keményen verejtékező hazafi próbálta többé-kevésbé lelkes tapssal buzdítani a tehetséges előadó ifjakat, akik ugyancsak elcsodálkozhattak azon, hogy egy ilyen szép nyári napon ennyire kevesen érdeklődnek irántuk.
Miközben úgy éreztem magam, mint egy forró olajba forgatott bécsi szelet, azon elmélkedtem, mint gondolom sokan mások, hogy vajon mennyire lett volna költséges egy ideiglenes sasos tetőszerkentyűt rögtönözni a padok fölé, mint napszúrás és megázás elleni vádelem, és hogy mekkora kár, hogy ilyenformán nem igazán lehet kihasználni azt az eredeti kis szabadtéri zenepavilont.
Na de ami késik, nem múlik elv alapján, jó lenne feltenni a kérdést, hogy mi a véleménye erről a kedves városlakóknak, zenekedvelőknek és szponzoroknak?


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Autómentes hétvége a Lánchídon
Autómentes hétvége a Lánchídon
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload