BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 3 éve, 9 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Na bumm!!!

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2009. március 06. péntek, 13:45
Írta: Nonó   
Kategória: 2008. november
 

Kavarkád. Ez lenne a címe az újdonsült diákújságnak. A címválasztás még tavasszal megtörtént, és az, hogy éppen ezt a nevet választottuk, megmagyarázhatatlan. Talán ez volt a legkézenfekvőbb, hiszen ez alatt tényleg egy kavalkád van, csak kicsit másképpen.  Nem is nagyon lehet körülírni, hogy mit is foglal magába, majd a későbbiekben eldől.

Na bumm!!!

Eredete messzemenően visszanyúlik a 90-es évek elejére, amikor iskolánk diáksága aktívan tevékenykedett. Egyik említésre méltó kiadvány a Csöves Magazin volt, amely mint underground folyóirat működött a tanárok tudta nélkül. A legutóbbi újság amelyikről tudunk a Micsodi, és azóta szünet van.

A diákság  tanakodott, hogy legyen újság vagy ne legyen, de egyértelműen nem lett semmi folytatása a hosszas irogatásoknak. Voltak még próbálkozások a közelmúltban, de valami miatt nem sikerült újra újságot indítani.

Kicsit bizonytalanok vagyunk még, az első szám úgy ahogy sikerült, talán magunk is jobbra számítottunk, de reméljük, hogy innen már csak fejlődni fogunk.

És akkor itt jön az a rész, hogy megkérünk téged, aki olvasod cikkünket, hogy segíts, amiben tudsz, persze ha szeretsz és van kedved nekünk írni, vagy akár rajzolni. A téma az korlátozatlan, bármilyen ötlettel lehet hozzánk fordulni. Már vannak kisebb-nagyobb elképzeléseink, amiket még lehet bővíteni.

Nem is akarunk arra gondolni, hogy nem lesz mivel megtölteni A Kavarkádot, mert akad téma elég, és emberke is, aki megírja róla a cikket. Több irányba orientálódnánk, lesz interjú, élménybeszámolók, fórumok, ilyen-olyan körútak, de egyelőre nem ígérünk semmit. Az előbbi mondat csupán egy kis útmutatásul szolgált, hogy ne gondolja senki azt, hogy elhanyagolható a Kavarkád olvasása.


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Kézműves karácsonyi vásár a múzeumban
Kézműves karácsonyi vásár a múzeumban
Küldő: Szeles József
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload