BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 7 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
Medvék miatt aggódnak Mikóújfaluban

2018. június 05. kedd, 08:00
Írta: Demeter Virág Katalin

article thumbnail
Medvetámadástól tartanak a mikóújfalusiak, a településen nyolc-tíz napja jelezték első ízben, hogy egy hárombocsos anyamedve napokon át egy bekerített hétvégi háznál tartózkodott. A nagyvadak jelenlétére a közösségi média révén is figyelmeztették a helyieket, a polgármester pedig szeretné elejét venni egy esetleges tragédiának, ám segítséget mindeddig nem kapott a hatóságoktól...

Bővebben »

 • 2018. június 05. kedd, 08:07
  Ismét napokra ivóvíz nélkül maradt Fotos – az áldatlan helyzetről egy olvasónk számolt be levelében. Mint jelezte, a Gidófalvához tartozó településen szomszédok kútjából kaptak vizet, hogy átvészeljék a szolgáltatáskiesést...  Bővebben »
 
 • 2018. június 05. kedd, 08:05
  Több mint százan vettek részt tegnap Kovásznán a vajnafalvi református templom kertjében lévő Trianon-emlékműnél megszervezett megemlékezésen...  Bővebben »
 Kezdőlap » Hírek » Közélet

Minden életkorban fontos a mozgás

2018. június 04. hétfő, 07:16
Kategória: Közélet
 

Több százan, fiatalok és idősek, nők és férfiak mozogtak, tornásztak együtt szombaton Kézdivásárhelyen: Rubint Réka magyarországi aerobik- és személyi edző, az Alakreform-program kidolgozója és férje, Schobert Norbert az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének meghívására első alkalommal látogatott a céhes városba.

A szerző felvételeA szombati rendezvényt a szervezők fittnapnak keresztelték el, több százan mozogtak együtt, Schobert Norbert pedig hasznos étkezési és az egészséges életmódra vonatkozó tanácsokat osztott meg a jelenlevőkkel, majd Rubint Réka tartott motivációs előadást a sportolásról. Rubint Réka ezt követően hetvenöt perces fergeteges alakreformtornát tartott a résztvevőknek, majd a résztvevők fotót készíthettek a népszerű házaspárral.

„Merjünk elkezdeni sportolni, és legyünk büszkék az első lépésekre, eredményekre. A sport mindig csak adni fog neked, egy lelki zuhany az összeomlásban, az örömben egyaránt” – hangsúlyozta az edző, kiemelve a tudatosság és a példamutatás fontosságát. „Az egészség nem minden, de ha nincs, akkor nélküle minden semmi. Mindenki képes változtatni az életén, csupán egy emberrel, önmagaddal kell megvívnod a harcot” – buzdította a csapatot Rubint Réka.

Fejér Melinda, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének elnöke szerint a rendezvény óriási sikernek örvendett, hiszen nemcsak Székelyföld településeiről, hanem Erdély többi részéből, sőt, Magyarországról is érkeztek résztvevők.

„Az a célunk, hogy kimozdítsuk otthonról az embereket olyan előadók által tartott programokkal, akik nagy népszerűségnek örvendenek, azonban még nem jártak térségünkben” – mondotta a főszervező.

Bakk-Vitális Mária Kingától, a Wegener Pro Sanitate Alapítvány elnökétől megtudtuk, hogy az alapítvány fő támogatóként mintegy 250 ingyenes jegyet osztott szét az Ezüst Akadémia résztvevőinek és másoknak, hangsúlyozva, hogy minden életkorban fontosnak tartják a mozgást. Az esemény társszervezője a Wegener Pro Sanitate Alapítvány és a polgármesteri hivatal volt, támogatói pedig Mucsi Enikő Beáta magánszemély és a sepsiszentgyörgyi Salvatore Egyesület. Fejér Melindától azt is megtudtuk, hogy egy háromnapos alakreform-fitnesztábor ötlete is felmerült, de konkrét időpontról még nem tárgyaltak Rubint Rékával.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Kézműves karácsonyi vásár a múzeumban
Kézműves karácsonyi vásár a múzeumban
Küldő: Szeles József
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload