BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 3 éve, 9 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Járdákat javítanak

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. május 31. csütörtök, 07:37
Írta: Bokor Gábor   
Kategória: Közélet
 

Elsődleges feladataként kezeli a járdák rendbetételét Kovászna város polgármesteri hivatala. A javításokhoz szükséges dokumentáció elkészült, eddig az Iskola, Egyesülés, Alsó-Páva, Tóth utca, valamint a Kovászna-patak mentén futó járdák korszerűsítését, az ide tartozó zöldövezetek rendezését hagyta jóvá a helyi tanács. Sajnos, a városnak nincs pénzügyi lehetősége egyelőre több terv finanszírozását is a költségvetésbe foglalni, de a munka folytatódik – mondta Gyerő József polgármester.

A Tourinfo szomszédságában járda és parkoló is lesz. A szerző felvételeAz Iskola utcában 248 négyzetméteren, az Egyesülés utcában – a turisztikai információs iroda mögötti részen – 72 négyzetméteren újítják fel a járdát, a munkálat összértéke közel 67 ezer lej. A műszaki dokumentációk elfogadásakor Molnár János tanácstag megfontolandónak ítélte, hogy a Tourinfo iroda mellett inkább parkolót létesítsenek.

Jeszenovics Károly alpolgármester válaszában elmondta, azon a részen az út megengedi, hogy a járda mellett várakozzanak az autók.

A felújítás második szakaszához – az Alsó-Páva és a Tóth utcai, valamint a Kovászna-patak melletti járdák korszerűsítése – közel 500 ezer lej szükséges (2800 négyzetméterről van szó), ezt elkülönítették a költségvetésben. Domaházi János önkormányzati képviselő hangsúlyozta: az Alsó-Páva utca nagyon fontos, mert a város Kézdivásárhely felőli bejárata, hangsúlyt kell fektetni arculatára, ezért szükség lenne a közvilágítás korszerűsítésére is. Erre egyelőre nincs pénz – jelentette ki Gyerő József.

A szívkórház és a Clermont Szálloda környékén is tervezik a járdák felújítását – húzta alá a polgármester, hozzátéve: akarat van, de meg kell keresni az anyagi lehetőségeket. A város infrastruktúrájának rendbetétele folyamatosan a prioritási listán szerepel, hiszen többek között ettől függ a turistaforgalom növekedése is – jelezte Gyerő.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Naplemente HDR
Naplemente HDR
Küldő: Boga Zoltan
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload