BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 4 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

A közösségi lét is gyógyszer

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. május 30. szerda, 07:58
Írta: Fekete Réka   
Kategória: Főhír
 

Sokat segíthet egy beszélgetés hasonló sorstársakkal, a tapasztalatok megosztása, a gyógyulás reményébe vetett hit továbbadása, csak annyit kell tenni érte, hogy a sclerosis multiplex betegségben szenvedő ember elfogadja önmagát, és belépjen abba a közösségbe, ahol másoknak is ez a kór nehezíti meg az életét – állítják az említett betegeket tömörítő országos egyesület képviselői. Tegnap Sepsiszentgyörgyön állomásozott a néhány napja Temesvárról indult sclerosis multiplex staféta.

Albert Levente archív felvételeMinden május utolsó szerdája a sclerosis multiplex betegek világnapja, amikor kerékpáros stafétával kívánják felhívni a figyelmet a központi idegrendszert és a gerincvelőt érintő autoimmun betegségre, amely súlyosságától függően bizonyos szintű rokkantsághoz vezet, és ezzel szeretnék érzékenyíteni az embereket az érintett betegek elfogadására. Tegnap Sepsiszentgyörgyön fogadta a Kővári József vezette kis csoport a Temesvárról indult stafétát, amely néhány nap alatt több városban szólította meg az említett betegségben érintetteket. Ma a bukaresti parlament épületében egyeztetnek az egyesület képviselői szakemberekkel a betegek felmerülő problémáiról.

A háromszéki betegek legégetőbb gondja, hogy mozgásképességüktől függetlenül háromhavonta Marosvásárhelyre kell utazniuk a gyógyszerért, de az is hátrányos számukra, hogy a külföldön már bevált kezelésekhez Romániában nem jutnak hozzá – mondta Torșe Claudia, az országos szervezet képviselője tegnap a staféta sepsiszentgyörgyi állomásán.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Panoráma városunkról a Pacéról
Panoráma városunkról a Pacéról
Küldő: Kocsis-B. János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload