BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 10 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Nyári idénynyitás Sugásfürdőn

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. április 25. szerda, 07:27
Írta: Demeter J. Ildikó   
Kategória: Közélet
 

Májustól hivatalosan nyár lesz Sugásfürdőn, megnyílnak azok a szabadidős létesítmények, amelyek minden korosztály számára vonzóvá tehetik Sepsiszentgyörgy kis üdülőtelepét. Az idény október végéig tart, és nincs szünnap, hétfőtől vasárnapig várják a látogatókat.

Fotó: Városi sajtóirodaA lehetőségek változatosak: a legalább hatéves gyermekek a minigolfpályán, a 16 különböző nehézségű útvonalat kínáló mászófalon és a kalandparkban ügyesedhetnek – esetleg szüleikkel együtt –, a nagyobbak a műfüves teniszpályán és az egykori vendéglőben kialakított erőteremben – ahol billiárd-, csocsó- és pingpong­asztalok is vannak –, az idősebbek az egész évben nyitva tartó, ingyenes mofettát (amit a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek, légúti panaszokkal küszködőknek ajánlanak az orvosok), a régi fürdő épületében levő kezelőközpont szolgáltatásait (hidro-, relaxációs és jádeköves masszá­zsokat, szaunákat) vehetik igénybe, no meg a Sugás Spa csobbanót, ahol szintén vannak szaunák és erőgépek, sőt, egy kisebb konferenciaterem és kávézó is.

A jegyárak 3 és 20 lej között mozognak, a teniszpályán és a kezelőközpontban előjegyzésre van szükség (időpont a 0731 085 476-os telefonszámon igényelhető).

És persze adottak a friss levegőn való időtöltés lehetőségei is: Sugásfürdőre gyalog és biciklivel is ki lehet menni (több jelzett ösvényen vagy az aszfaltozott úton), pusztán az erdei séta vagy a különböző összetételű és gyógyhatású borvízforrások kedvéért. Egy csokorban, erőfeszítés nélkül négyet is végigkóstolhatunk: a központi Erzsébet-forrás, a fürdő alatt balról található Sóskút, a fürdő északnyugati oldalán a Szemvíz vagy Barabás-kút vizét, a kisebbik sípálya mögött, a művész egykori villája alatt pedig a Gyárfás Jenő festőművészről elnevezett, kis hozamú, de igen ízletes Jenő-forrásból kortyolhatunk.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Készül a fakanál, vagy a fogpiszkáló??
Készül a fakanál, vagy a fogpiszkáló??
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload