BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 8 hónapja, 1 hete
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Figyeljünk Háromszék gazdasági értékeire

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. március 08. csütörtök, 09:21
Írta: Demeter Virág Katalin   
Kategória: Közélet
 

Megyei vállalkozói szervezeteket és képviseleteket is bevont a Háromszéki Termék/Háromszéki Vállalkozás védjegyek használatának népszerűsítésébe a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA). A program kezdeményezőjeként a helyi értékekre kívánják ráirányítani a figyelmet, ezért erős partnerséget építenek ki, hogy minél több érdekeltet tájékoztassanak a védjegy használatának előnyeiről, s ezáltal lehetőséget biztosítanak a regisztrációra.

Bereczki Kinga, a HKA igazgatója hangsúlyozta, már a megyei kereskedelmi kamara és az Asimcov vállalkozói szövetség révén is elérhetők a program tudnivalói, s lehetőség van akár a regisztrációra is. Azzal a céllal fejlesztették ki a védjegyprogramot, hogy környezetünkben kiemeljék a helyi jelleggel bíró vállalkozásokat, szolgáltatásokat és termékeket. Használatával tulajdonképpen erősíteni kívánják az együttműködést vásárlók, üzletek, cégek és közösségek között – mondta, hiszen azt tapasztalják: a helyi polgárok tisztában vannak a helyi cégek jelentőségével, fontosságával. Ezért tartja szükségesnek, hogy a vállalkozások odafigyeljenek a közösségi igényekre, hiszen a kapcsolat így fűzhető szorosabbra.

Bagoly Miklós, az Asimcov elnöke üdvözölte a kezdeményezést, s rámutatott: minden cégnek érdeke, hogy lehetőségeihez mérten biztosítsa és szélesítse piacát. Úgy értékelte, a fogyasztók számára iránymutató ez a védjegy, hiszen nemcsak a helyi termék azonosítását szolgálja, de egyfajta „elit klub” is, amelyben ezzel a védjeggyel biztosítják a vásárlókat, ügyfeleket arról, hogy az érintett termékek, szolgáltatások egy bizonyos minőségi szint alatt nem kerülnek forgalomba. Megjegyezte azt is, a kezdeményezők egyik lényeges feladata éppen az, hogy folyamatosan ellenőrizzék ennek betartását.

Napjainkban egyre érezhetőbb az igény a helyi termékek iránt, s ezzel élni kell – szögezte le László Endre, a kereskedelmi kamara alelnöke, aki szerint a védjegy révén könnyebben beazonosíthatók a helyi szolgáltatások, termékek. A program partnereihez csatlakozva szorgalmazta az állandó minőségvizsgálást annak érdekében, hogy hitelt romboló áru ne kerüljön forgalomba.

Jó ötletnek tartja a védjegyet Édler András, a kereskedelmi kamara elnöke, aki szerint nagyszerű marketingeszköz, amellyel nagyon egyszerűen kommunikálható, hogy jó és minőségi terméket jelöl. Emellett Háromszék gazdaságának erősítéséhez is hozzájárul – mondta, s rámutatott: nem véletlen, hogy az ország más régiójában felnéztek a háromszéki emberre, aki szívvel-lélekkel dolgozik termékei előállításán.

A Háromszéki Termék/Háromszéki Vállalkozás védjegy azt jelöli, az adott portéka, vállalkozás érdemes az odafigyelésre, adott esetben arra, hogy pénzünket ott költsük el, arra fordítsuk – összegzett Bereczki Kinga. „Minél közelebb vagyunk a közösséghez, annál nagyobb a felelősség a bizalmat érintően, éppen ezért tartjuk fontosnak a partnerséget, az együttműködést. Összefogással erőteljesebb felügyeletet tudunk biztosítani, több erőforrást tudunk mozgósítani annak érdekében, hogy a program minél jobban működjön” – mutatott rá.

A programmal kapcsolatos tudnivalók, az adatbázis és a partnerek jegyzéke a minoi.ro honlapon érhető el, s ugyanitt regisztrálhatnak is az érdeklődők egy űrlap kitöltése révén.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)

 


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Heti

2018. december 12., 18:00
Bibliaóra
2018. december 15., 20:00
Társasági tánctanfolyamok
A hét összes eseménye »

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Csíksomlyó 2010 május 22 Búcsú   A Szentmise
Csíksomlyó 2010 május 22 Búcsú A Szentmise
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload