BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 11 hónapja, 2 hete
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Székelyföldet népszerűsítették

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2018. március 05. hétfő, 09:31
Írta: Farcádi Botond   
Kategória: Főhír
 

A budapesti Hungexpo kiállítótérben berendezett 41. Utazás kiállításon idén is közösen mutatta be a székelyföldi úti célokat és kikapcsolódási lehetőségeket Hargita, Kovászna és Maros megye – tájékoztatott tegnap közös közleményben a három megyei önkormányzat.

 A hétvégi rendezvényen Háromszéket a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, Hargita megyét a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás, Maros megyét pedig Szováta Város Önkormányzata képviselte. Az előző évek tapasztalatai alapján a magyarországiak köré­ben szeretett és ismert úti cél Székelyföld, népszerű többek között az Ezer Székely Leány Napja, a csíksomlyói pünkösdi búcsú, valamint sokan érdeklődnek a kulturális helyszínek iránt. A közlemény szerint Jánó Szabolcs, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület igazgatója a Hungexpón való részvétel kapcsán kiemelte: fontosnak tartják, hogy rendszeresen bemutatkozzanak Magyarország piacvezető turisztikai vásárán, ezúttal többek között ismertették Háromszék gyógykezelési lehetőségeit, különböző borvizeket kóstolhattak meg az arra járók. A négynapos rendezvény ideje alatt sokan érdeklődtek a vidéki és gyerekbarát szálláshelyek, valamint a szervezett szabadidős programok iránt.

Szabó Károly, a Hargita Megye Tanácsa által alapított Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás vezetője szerint nagy érdeklődés övezte a Mária Út Hargita megyei szakaszát, amely egyre jobban kiépült. Orbán Dénes, a Szovátai Turisztikai Információs Központ vezetője ismertette: kiemelt hangsúlyt fektettek Szováta és a Sóvidék turisztikai kínálatára.

Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Jókai Mór utca...
Jókai Mór utca...
Küldő: Dezső Bernát
Az önök képgalériája »
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload