BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 4 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

A Nagyrománia Párt nem tárgyaló fél

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2004. augusztus 18. szerda, 02:00
Kategória: Archív
 
A román sajtó az elmúlt napokban többször írt arról, hogy az RMDSZ választási szövetségre akar lépni a kormányzó párttal, mely a maga során a Nagyrománia Párt kegyeit is keresi. Ráadásul Rovana Plumb, az SZDP második vonalbeli vezetője épp itt, Sepsiszentgyörgyön nyilatkozta: nem tartja lehetetlennek az SZDP, az RMDSZ és a Nagyrománia Párt választások utáni együttműködését, s a pragmatizmus példájaként méltatta a leendő hármas szövetséget. Enyhén szólva megállt a vér az emberben, hisz meglehetősen sok vitát, rosszallást váltott ki már az is, hogy az elmúlt négy évben az RMDSZ parlamenti támogatást nyújtott az SZDP-nek, azt már nem lehetett volna lenyomni a szövetség választóinak torkán, hogy bármilyen okból vagy célból együttműködjék a Nagyrománia Párttal is. Él még az emberekben C. V. Tudor és társai erősen magyarellenes magatartásának emléke, de az is, hogy a múlt rendszer legkompromittáltabb embereinek gyűjtőmedencéje e párt, melyet sem Európa, sem Amerika nem tart szalonképesnek, még akkor sem, ha dollármilliókkal megfizetett izraeli szakemberek próbálják a mocskból kimosdatni.

Végre megszólalt Markó Béla, s a Krónikának kijelentette, sem a Nagyrománia Párttal, de még azzal a politikai alakulattal sem szövetkezik az RMDSZ, mely szélsőséges párttal tárgyalásokba bocsátkozik. Az általános választásokon, akárcsak eddig minden alkalommal, a szövetség egyedül indul — jelentette ki Markó. A választások után a szövetség el tudja képzelni az együttműködést mind az SZDP-vel, mind a liberális—demokrata szövetséggel.

(simó)

 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Háttérben a Sepsiszentgyörgyi toronyóra
Háttérben a Sepsiszentgyörgyi toronyóra
Küldő: Laukovics Hunor
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload