BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 6 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Kétezer kilométer a mozgásparkért (Kézdivásárhely)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. június 18. szerda, 08:21
Kategória: Közélet
 

Közösségi szempontból nagyon sikeresnek értékelték a Tekerj egy jó célért! megmozdulást a Zöld Nap Egyesület székhelyén tartott sajtótájékoztatón a kezdeményezők: Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány ügyvezető igazgatója, Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke és Ötvös Boglárka, a városháza kommunikációs irodájának munkatársa.

A szerző felvételeBereczki Kinga elmondta: nagyon jó érzés összefogást tapasztalni egy közös cél érdekében. Az akción minden kategória képviseltette magát, tizenegy csoport – négy cég és hét civil szervezet, munka- és baráti közösség – jelentkezett és tekert. A számadatok a nagy érdeklődést és a résztvevők lelkesedését igazolják. A legidősebb bringás a nyolcvannégy éves Gyenge András – három körben több mint tizenkét kilométert tett meg –, a legfiatalabb résztvevő pedig a kétéves János Zoé. Száz­tizennégyen tekerték végig a három órát, és összesen kétezer kilométert, azaz négyszázhetvenkilenc kört tettek meg. A legtöbbet a Bike Forever baráti társaság bringásai kerekezték, Czifra József tizennyolc körrel lett első, őt követte 17–17 körrel Balogh Szilárd és Kovács Tihamér.

Az emberekben tovább él a közösségi érzés, és hajlandóak megmozdulni egy közös célért – hangsúlyozta Bereczki Kinga főszervező. A legjelentősebb támogatást a Secuiana Rt. nyújtotta, de több más cég is beszállt, a Nők Egyesülete például finom süteményekkel kínálta meg a résztvevőket.

Az adománygyűjtést illetően – mondotta Bereczki Kinga – nem beszélhetünk teljes sikerről, hiszen a tervezett összeg fele, 3163 lej gyűlt össze. Ezért folytatják a gyűjtést, a továbbiakban a vállalkozókat szólítják meg, és tőlük várnak adományokat a mozgáspark megvalósításához. Az avatást őszre tervezik, addig a polgármesteri hivatal előkészíti a terepet. Bereczki Kinga oklevéllel köszönte meg a támogatók hozzájárulását az esemény sikeréhez.

Ráduly Attila örül annak, hogy összefogtak a város biciklisei, külön kiemelte a Bike Forever baráti társaság öt tagját, akik hetek óta edzettek, hogy nyerjenek. Egyetlen kisebb sérülés történt, egy negyvenhat éves kovásznai leesett a kerékpárról, de azonnal elsősegélyben részesítették. Ötvös Boglárka az elmondottakhoz még hozzáfűzte: az eredeti tervtől eltérően nem a Millennium, hanem a Molnár Józsiás parkban szerelik fel a mozgásparkot, melyet a városháza tájépítésze, Râm­neamţu Krisztina kivitelez, és az őszi sokadalom alkalmával szeretnék felavatni.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Villám
Villám
Küldő: Kocsis-B. János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload