BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 11 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Véghajrá a Borvíz utcában

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. június 03. kedd, 08:30
Kategória: Közélet
 

A gyakori esők ellenére jól haladnak a Borvíz utcai fővezeték lefektetésével, és ehhez – az ott lakók megelégedésére – mégsem kellett hetekre lezárni az utcát, ahogy azt május elején tervezték. Most már a vártemplom alatt dolgoznak, pár hét múlva pedig vadonatúj aszfalt kerül a Sugásfürdő felé vezető útra, sőt, július 10-ig a Kálvin tér is megszépül: a 450 éve elhunyt svájci reformátor egész alakos szobrát is ekkor avatják.

Albert Levente felvétele Mentés A helybeliek által inkább csak Három Rózsának nevezett térre a Székely Mikó Kollégium alapítványának kezdeményezésére kerül szobor, elkészítésére a szovátai Bocskai Vince szobrászművészt kérték fel. A legrégebbi városmag központjában, a hajdani Ópiacon jelenleg nagy a felfordulás, de Antal Árpád polgármester szerint idejében elkészülnek a járdák és az új útburkolat is; a Kálvin-emlékévet lezáró szoboravatásig a Borvíz utcában a koptatóréteget is elterítik. S bár a tervezett határidőt a kedvezőtlen időjárás miatt túllépték a város ivóvíz-ellátását biztosító fővezeték lefektetésével, már kevés van hátra, várhatóan napok alatt befejezik.

A munkálat híre kezdetben nagy felháborodást váltott ki, mert az önkormányzat hetekre le akarta záratni az utcát, amelyet tavaly aszfaltoztak le, miután tavalyelőtt hónapokig járhatatlan volt (akkor cseréltek víz-, gáz-, és villanyáram-vezetéket, építettek szennycsatornát), ezúttal azonban sikerült az egyik oldalát meghagyni a közlekedésnek, és a másikon is tíz méterenként visszatömték a kiásott árkot, így viszonylag rövid útszűkület zavarta csak a szokásos forgalmat. A tegnap véletlenszerűen megkérdezettek elismeréssel nyilatkoztak az ott dolgozó cégről, a Tulipán vendéglő és panzió korábban igen elégedetlen tulajdonosa is letett arról, hogy beperelje az önkormányzatot a cégnek okozott veszteségekért.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Unitárius templom tornya
Unitárius templom tornya
Küldő: Albert Zoltan
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload