BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 4 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Háromszéki siker Kovásznán

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. május 20. kedd, 08:25
Kategória: Közélet
 

Háromszéki sikert hozott a hétvégén Kovásznán megrendezett néptáncverseny. Hét megye több mint ötszáz ifjú táncosa lépett színpadra a fürdőváros művelődési háza udvarának színpadján, a megyénkent képviselő csoportok minden kategóriában díjat nyertek.

A szerző felvételeA néptáncversenyt 15. alkalommal szervezte meg a Kovásznai Tanulók Klubja Horváth Zita tánctanár, a rendezvény ötletgazdája irányításával. A versenyre iskolák, óvodák és tanulók házainak tánccsoportjai nevezhettek. A szombati nap nyitányaként a népviseletbe öltözött gyerekek végigvonultak Kovászna központján, élükön a Kertész Barna által vezetett helyi ifjúsági fúvószenekarral. A fellépések sorát a kovásznai klub Kankalin néptánccsoportja nyitotta meg. A fellépőket román és magyar néptánc kategóriában, több korcsoportban zsűrizték. A szinte egész napos versenyen kitűnően teljesítettek a háromszéki tánccsoportok. Az I–IV. osztályosok kategóriájában díjat kaptak a lécfalvi, valamint a vajnafalvi Avram Iancu-iskola táncosai és a sepsiszentgyörgyi tanulók palotájának szólótáncosa. Az V–VIII. osztályosok korcsoportjában a zabolai Gyöngyharmat együttest díjazták, a liceumisták között pódiumra léphetett a megyeszékhelyi tanulók palotájának csoportja és a vajnafalvi Voineşteni együttes.

Horváth Zita érdeklődésünkre elmondta, az évek során folyamatosan nőtt a verseny színvonala. Ma már oda jutottak, hogy országos szinten jegyzik a versenyt, a benevező tánccsoportok komolyan készülnek az eseményre. A kovásznai tanulók klubjának táncosai legközelebb Vasluiban lépnek fel egy háromnapos nemzetközi moderntánc- versenyen.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Jókai Mór utca...
Jókai Mór utca...
Küldő: Dezső Bernát
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload