BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 1 éve, 11 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Húsvétra hangoló bazár

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. április 17. csütörtök, 08:30
Kategória: Közélet
 

Nem kedvetlenítette el a vásárosokat – de a látogatókat sem – a tegnapi, inkább télies, mintsem tavaszi időjárás: a sepsiszentgyörgyi központi piac előtti parkolóban felállított asztalokon a közelgő ünnepre kínálták portékájukat kézművesek, kistermelők.

Albert Levente felvételeA megyeszékhely köztisztasági társasága által meghirdetett húsvéti vásárra bejelentkezők közt akadt ugyan, aki a rossz időre hivatkozva visszamondta a jelenlétet, tegnap délelőtt azonban a lefoglalható, közel húsz, fehér ponyvás asztal közül csupán kettő maradt üres. Ün­nepre hangoló vásárfiát, hagyományos recept alapján készült mézeskalácsot három kiállítónál – árkosi és kézdivásárhelyi terméket is – találni, kertek-erdők terméséből nyert házi lekvárok, szörpök, valamint gombasavanyúság, zakuszka, gyümölcs- és zöldségmártások, házi laska és teakeverék további két termelőnél sorako­zott. Dekorációs tárgyak, tálak, festett fatojások mellett horgolt és kötött ruhadarabokból, különféle ékszerekből, bőrdíszműves és fafaragó munkáiból is válogathattunk, de ifjúsági regényeket, gyermekkönyveket is ajánlottak vásárfia gyanánt. A legkisebbek azonban minden bizonnyal egy igazi nyuszinak tudnának örülni, a vállalkozó kedvű érdeklődőknek egy sepsiszentgyörgyi kisállattenyésztő ajánlott szürke és fehér törpenyulakat is – harminc-negyven lejért már el is vihetők házi kedvenc gyanánt.

S amennyiben tegnap nem sikerült volna bejárni, körülnézni a vásárban, ma még lesz alkalom a vásárfia, kisebb ajándék beszerzésére – ne szegje kedvünket se eső, se hideg.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Az almási barlang fele
Az almási barlang fele
Küldő: Hanna Panna
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload