BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Várja kérőit a Kisvállalkozásokat Támogató Kölcsön <br /><I>Eléggé ki nem használt beruházási segítség</I>

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2004. augusztus 09. hétfő, 02:00
Kategória: Archív
 
Az érdekeltek közül sokan nem tudják, hogy az Új Kézfogás Közalapítvány (ÚKKA) a Kisvállalkozókat Támogató Kölcsön (KTK) Program keretében pénzügyi támogatást biztosít az anyaországon kívül élő és dolgozó magyar kisvállalkozóknak. Olyan lehetőségről van szó, amelyet kár elszalasztaniuk azoknak, akik a kis, de biztos lépések taktikájával szeretnék kiépíteni és gyarapítani cégüket. A Kisvállalkozásokat Támogató Kölcsön Program termelő, szolgáltató vagy kereskedelmi munkát végző kisvállalkozások beruházását (gépek, berendezések, eszközök stb. beszerzése) a kért projekt maximum 70%-ában támogatja. A cégnek legalább egy éve az ország területén bejegyzett egyéni vagy társas vállalkozásként kell működnie, alkalmazottjainak a száma nem haladhatja meg a 10 főt, az éves árbevétel a 15 millió forintot. A kölcsönösszeg 250000 és 1500000 forint között váltakozhat., a futamidő 2 év, a türelmi idő 6 hónap. A kölcsönfelvevő saját erőből köteles állni a kivitelezni kívánt projektnek legalább a 30%-át. A kölcsön biztosítéka ingatlan jelzálog a támogatási összeg minimum 150%-os értékében. A kölcsön kamata a teljes futamidő alatt 0%. A kölcsön felvételekor jutalékot kell fizetni, amely a hitel összegének 2%-a. A kölcsönt a folyósítástól számított két hónapon belül fel kell használni. A pályázati adatlapok a www.ukka.hu honlapról tölthetők le.

Az ÚKKA kolozsvári vállalkozásfejlesztési központja, a Rajka Péter Vállalkozók Szövetsége (Dacia utca 3., tel.: 0264-530-466), naponta 10–14 óra között ingyenes vállalkozói tanáccsal szolgál a hozzá fordulóknak. A következő témákban segíti a vállalkozókat: gazdasági és vállalatjogi tanácsadás, az Új Kézfogás Közalapítvány pályázatkezelése, üzleti tervek készítése, üzleti kapcsolatok kialakítása, romániai vagy EU-s pályázatkészítés, szabadalmi és védjegy-azonosítás, minőségbiztosítási rendszerek, cégbejegyzés stb.

Az ÚKKA-pályázatok folyamatosan küldhetők be hozzájuk nem csak Kolozs, de Szilágy, Beszterce-Naszód, Fehér és Szeben megyéből is. A pályázatokat 15 napon belül a helyi KTK-bizottság javaslata alapján előminősítik, és a kezelő civil szervezet kuratóriuma dönt a kölcsönkérelmek elfogadásáról, a kölcsönszerződések megkötéséről.

Az egyik, magát megnevezni nem kívánó, vendéglátással és utaztatással foglalkozó kolozsvári káefté vezetője lapunknak elmondta, hogy nagyra értékeli a kamatmentes hitelt, amelyhez az ÚKKA révén jutott. Segítségével szereztek be egy gépkocsit, amely új munkahelyek létrehozását tette lehetővé. Mindenkinek ajánlja ezt a lehetőséget.

Ördög I. Béla


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Kézműves karácsonyi vásár a múzeumban
Kézműves karácsonyi vásár a múzeumban
Küldő: Szeles József
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload