BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

A magyar csapat arany-, Lázár Zoltán ezüstérmes (Fogathajtás)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2004. augusztus 09. hétfő, 02:00
Kategória: Sport
 
Fantasztikus magyar sikerrel ért véget a Kecskeméten rendezett négyesfogathajtó-világbajnokság: a Dobrovitz József, Kecskeméti László, Lázár Zoltán összeállítású csapat arany-, Lázár pedig egyéniben ezüstérmet nyert. Itt az első a korábbi világbajnok, a német Michael Freund lett.

Csapatban utoljára a húsz évvel ezelőtti, szintén hazai rendezésű szilvásváradi vb-n született magyar siker, egyéniben pedig legutóbb a mostani maratonhajtás során kiesett Bozsik József állhatott dobogóra, aki 1996-ban harmadik lett Waregemben.

Az akadályhajtás során az összetett fordított sorrendjében indultak a versenyzők, így Fintha Gábor szövetségi kapitány válogatottjából Kecskeméti kezdte meg elsőként vasárnapi szereplését. Nem is akárhogyan, ugyanis a húsz akadály egyikénél sem hibázott, ráadásul szintidőn belül teljesítette a pályát, így az amerikai Tucker után másodikként hibapont nélkül zárta a harmadik számot. Ezt a bravúros teljesítményt utána már csak Freund tudta megismételni.

Kecskeméti után rögtön Dobrovitz indult, aki kicsit indiszponáltnak tűnt, s ez teljesítményén is meglátszott: ugyan a 3:37 perces alapidőn belül hajtott, de két verőhibát vétett, így 10 hibaponttal zárt. Lázár hibátlan teljesítménnyel bebiztosíthatta volna a csapatgyőzelmet, ám 11 másodperces időtúllépéséért öt és fél hibapontot kapott, így a címvédő és a szám élen álló holland Yjsbrand Chardon kezében maradt a döntés. Az egyéniben szerzett három vb-aranyéremmel minden idők legeredményesebb fogathajtója azonban tőle teljesen szokatlanul három teniszlabdát is levert — a magyar csapat első helyéhez egy, míg Lázár ezüstérméhez éppen három rontásra volt szükség — a bóják tetejéről, ezzel nemcsak csapatban, egyéniben sem sikerült megtartania első helyét.

A három hibátlan hajtó között amolyan szétlövés döntött, ez nem kedvezett Kecskemétinek, Freund nyert Tucker előtt, a magyar hajtó harmadik lett a zárószámban.

 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Virágok
Virágok
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload