BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 1 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Az óvodák is csatlakoznak (Iskola másként)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2014. április 08. kedd, 08:32
Kategória: Közélet
 

A tegnap kezdődött, vakációs hangulatúnak éppen nem mondható, a megszokott szigorú tanrendtől mégis eltérő Iskola másként héten némileg megpezsdült az élet minden háromszéki óvodában és iskolában. Az első nap főként a tantermekben tartották a tevékenységeket, de majd mindenütt lesz sportnap, különböző témájú vetélkedőket is több helyen tartanak, néhol a gyermekek az udvart szépítik, kirándulnak.

Albert Levente felvételeA sepsiszentgyörgyi Benedek Elek Napközi Otthon kicsinyei számára igen változatos programot állítottak össze az óvónők, lesz rajzverseny, tűzvédelmi gya­korlat, közlekedési útmutató a rendőrség munkatársainak bevonásával, sok játék és kertészkedés. Tegnap a Napsugár nevű középső csoport rózsát, ibolyát, für­töskét, árvácskát, szegfűt, tulipánt ültetett (felvételünk), a hetet pedig faültetéssel zárják, amikor a magyar és román nagycsoportosok ültetik el a barátság fáit. A faültetés akár a nemrég kivágott, ve­szélyessé vált két óriásfűz pótlásának is tekinthető, hisz ebben az udvarban mindig álltak fák, miként már a napközi alapításakor a mostanra terebélyessé nőtt diófa, mely egykor Kese Lajos megyei főállatorvos udvarát díszítette, ahol hat­vankilenc esztendővel ezelőtt létrejött Sepsiszentgyörgy első napközi otthona.

A héten több iskolában, óvodában tartanak nyílt napokat, Sepsiszent­györgyre és Kézdivásárhelyre látogat a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudomány­egyetem néhány kara, és péntekig lesz még mesemaraton, gyárlátogatás, kirándulás, kézműves-foglalkozás, néptánc, elsősegély-ismertető, környezetvédelmi tevékenység, húsvéti készülődés meg sok más program.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Sepsiszentygörgy központ
Sepsiszentygörgy központ
Küldő: Veres László-D.
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload