BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 3 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Erdővidéki ifinapok először

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2004. augusztus 09. hétfő, 02:00
Kategória: Archív
 

A meghirdetett időponthoz képest kissé megkésett a bibarcfalvi Biborcz-fürdőben megrendezett erdővidéki ifjúsági napok megnyitója, de ha az utólag kialakult remek hangulatot tekintjük, ez igazán elnézhető, sőt, ekkora bakira talán szüksége is van egy fiatal rendezvénynek ahhoz, hogy a következőkben jobban sikerüljön.
Az eseményt Nagy István, Barót polgármestere nyitotta meg. Beszédében üdvözölte a fiatalok kezdeményezését, majd felidézte azt a pillanatot, amikor a szervezők félénken, teli gátlással léptek irodájába. Nagy István hangsúlyozta: a kezdeti hibákat el kell felejteni, nem szabad csüggedni, ha kitartóan dolgoznak, nemcsak szűk környezetük, de egész Erdővidéket felrázó eseménynek lehetnek mozgatórugói. A megnyitó utáni szünetben megoszlott a társaság. Volt, aki az irodalmi kávéházban a magyar klasszikusok társaságában töltötte az időt, volt, aki a hely adta sportlehetőségeket használta ki, s asztaliteniszezéssel, biliárdozással vagy úszással lazított. Akinek egyik megoldás sem volt ínyére, az a furcsa dolgok kiállításán tűnődhetett. Véleményünk szerint tengerpartról visszatérő, romantikus hajlamú zeneismerő tyúkot tojással; a fésű, az ablaktörlő, a szemüveg, a kapaszkodó, a vízcső alapeszköznek számított az eső ellen nem védő esernyőnél; vagy egy morbid magyar humorra jellemző darab: akasztókötél kiskorúak számára stb. volt megtekinthető a Biborcz-fürdő máskor ebédlőnek használt nagytermében.

Deák István gitárestjére még a nem klasszikus zenén nevelkedők is begyűltek, s mind a barokk, mind a mai időket idéző darabok elnyerték tetszésüket, és őszintén, szívből jövően tapsolták meg az előadót.

A Nap fia, Hold leánya vetélkedőre mindössze négy csapat nevezett be, de ennyi is elég volt, hogy a részt vevő húsz fiatal meg a nagyszámú nézelődő is kitűnően érezze magát. A kirótt feladatok - minél több tojást gyűjteni a falu lakóitól (este tizenegykor ez elég nehéz …), vízszállítás szájjal, pantomim segítségével minél csúnyábban tenni, sötétben mezei virágot szedni, békát gyűrögetni papírból, majd versenyezni velük, végül pedig gyors olvasás - a fiatal szervezők nem mindennapi fantáziájáról tettek tanúbizonyságot.

Tegnap délután labdarúgó-mérkőzések után/közben szkanderbajnoksággal, kötélhúzással, asztalitenisszel, biliárddal és Activity társasági játékkal lehetett az időt a titokzatos Miss és Mister Extrémig kitölteni, végezetül tábortűz és a székelyudvarhelyi Jungle Band koncertje következett. Az első alkalommal megtartott erdővidéki ifjúsági napoknak hajnalig tartó buli vetett véget.

 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

London
London
Küldő: Ráduly Attila
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload