BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 7 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe

Diákegyüttesek zenei viadala (Ismerős Arcok a HDT-n)

Olvasóink értékelése: / 0
Értékelés:
2013. április 26. péntek, 08:44
Írta: Demeter Virág Katalin   
Kategória: Szent György Napok 2013
 

Öt székelyföldi város hét csapatba tömörülő ifjú zenészei jelentkeztek, a szakmai zsűri értékelését és az előválogatást követően végül öt zenekar villanthatta meg tehetségét tegnap Sepsiszentgyörgyön a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján, mely idén is része a városnapi rendezvénysorozatnak.

A Szent György téri színpadon délután négy órakor rajtolt a Háromszéki Erdélyi Magyar Ifjak kezdeményezése nyomán öt éve újraindult zenei tehetségkutató, az együttesek igyekeztek jól gazdálkodni a profi hangtechnikával felszerelt színpad nyújtotta, bő félórás fellépési lehetőséggel. Székely­udvar­helyi csapat, a 2009 őszén alakult Dead Smile lépett elsőként porondra, őket gyergyószentmiklósi együt­tes, az Ok­szimoron követte. Sepsi­szent­györ­gyöt a Phase képviselte, az alternatív rockot funky- és skaelemekkel ötvöző zenekar már az előző évi versenyen is bemutatkozott. Csíkszeredából érkezett a jobbára punkrock- és metálelemeket elegyítő LSD, utolsóként pedig visszatérő zenekar, a marosvásárhelyi Elendil lépett fel.

Nemcsak ifjú és tehetséges zenészek versengtek tegnap, de az általuk képviselt székelyföldi városok is – vélekedtek a rendezvényt megelőzően a szervezők, akik a csapatok további zenei pályafutásának alakulásához értékes nyereményekkel járultak hozzá. Az idei tehetségkutató fődíját az Elendilnek ítélte a zsűri, nyereményük egy stúdiófelvétel, valamint egy videoklip elkészítése, a megmérettetés többi résztvevője pedig újabb fellépési lehetőséget kap, így Tusványoson, az EMI-táborban, a brassói, marosvásárhelyi, valamint a kolozsvári magyar napokon is bemutatkozhatnak majd.

A Háromszéki Diákegyüttesek Talál­kozója idei versenyét nemzetirock-együttes, az Ismerős Arcok koncertje zárta, az Erdélyi Magyar Ifjak háromszéki szervezetének meghívására a magyarországi csapat immár harmadik alkalommal tért vissza Sepsiszentgyörgyre.

Forrás: Háromszék Napilap (www.3szek.ro)


 

Hozzászólások
 • Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Napnyugta
Napnyugta
Küldő: Kocsis-B. János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload