BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 4 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Mivel jómagam is – családostól – az aláírók özé tartozom, nem hagyhatom szó nélkül a Gazda Zoltán úr cikkét, ami a Háromszék 5722-ik számában jelent meg 2009.07.08-án jelent meg, amelyben a szerző őszintén beszámolt a sic internetes domén létrehozásának a szükségéről és a megvalósítás útjába kerülő akadályokról.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Szép csendesen mendegéltem haza ezen a szeptember elsejei napon, boldogan, hogy még ebben szűkös időben is olcsón találtam egy szép ruhát magamnak, és nem érzem úgy magam, mintha kiraboltak volna.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Nemrég olvastam egy cikkben, hogy sürgősen össze kellett ülnie a sepsiszentgyörgyi önkormányzatnak, hogy elfogadhassa a roma közösségek helyzetének javítására kiírt országos programhoz való csatlakozást.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Ma kezdődik Gyergyószentmiklóson az Erdélyi Magyar Ifjak tábora, melynek meghívottja Morvai Krisztina és Vona Gábor. Hargita megye Tanácsa, a tanácselnök, Borboly Csaba támogatta a tábort anyagilag is. Annak ellenére, hogy Borboly RMDSZ színekben tanácselnök az RMDSZ csúcsvezetése elítélte tettét, mondván: szélsőségeseket támogat és ezzel ürügyet ad a román támadásokra, hogy közpénzekből magyarországi szélsőjobbosok jelenléte van támogatva.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A calusar nem rontáslevétel, mint ahogy valaki írta az interneten tévesen, az más kérdés, hogy másodlagosan ilyen szerepet is betölthet, megszabadítás a rossztól, a betegségtől formában. A kereszténység előtti időkből származik, naptisztelet, tánc formájában.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Minden csoda három napig tart, mondja a népi mondás. A mondás lényege, hogy a szenzációk rövid életűek. Ez Eduardo Rózsa Flores és társai esetére is érvényes. De a szenzációs események mögött lévő, ki nem mondott, elfojtott, nem reflektált problémák annál hosszabb életűek.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A Székely Mikó Kollégium Diáktanácsa (SZMKD), illetve a Városi Művelődési Ház és a MUKKK Ifjúsági és Kulturális Egyesület szervezésében április 3. és 5. között második alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Hétvégéje programjai.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Lenne egy javaslatom, amelyet szerintem megerősít még sok ember, aki szereti a sportot és a kosárlabdát, mégpedig szabadtéri kosárlabdapályák létrehozása. Városunknak van női A osztályos csapata, amelyet minden korosztály néz és támogat, azonban nincs sehol a városban legalább egy szabadtéri kosárpálya, amelyet használnilehetne a szabadidőben.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A 15 éves Osonó Színházműhely, Keleti István színészpedagógustól átvett, a színház csak ürügy gondolatiságra felépített kísérletek sorának otthona. A társulata ma a Mikes Kelemen Főgimnázium, a Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatanszékének, valamint a Művészeti Népiskola színészosztályának diákjaiból áll.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A március 15-i ünnepi rendezvényen a következő gondolatok fogalmazódtak meg bennem: A történelmi hűség és hagyományok értelmében, tudomásom szerint a II. Zászlóalj zászlójának rúdjába nem szeget kellett volna verni, hanem szalagot szoktak kötözni.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Elopatak2
Elopatak2
Küldő: Fülöp
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload