BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 4 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
61. Botrány!
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Keddre virradóan kiutasított a városból 50 borotváltfejű, román zászlóba burkolózó fiatalt Sepsiszentgyörgy polgármestere. Antal Árpádnak feltűnt az Új Jobboldal, magát az 1927-ben alapított, fasiszta ideológiájú Vasgárda utódjaként meghatározó szervezet zászlójával feldíszített, bukaresti rendszámú autóbusz.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A szervezet honlapján megjelent egy felhívás, amelyben mindenkit arra biztatnak, hogy december elsején Kovászna megyében ünnepelje Románia nemzeti ünnepét.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Nekem nem kellett indulásból a magyar igazolvány, fenntartásaim voltak és vannak az igazolvánnyal szemben.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Október 6. a hiába küzdők napja, valami szent ünnep nálunk. A hiábavaló küzdelemnek, azt hiszem, a magyarságnál van csak majdnem már „szakrális“ kultusza. Mi vesztett csatáinkra emlékezünk, azokat „ünnepeljük“. Vesztett forradalmunkat tettük nemzeti ünneppé.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Örvendek a Iochom István írásában közölt nagyszerű KÖZÉLETI hírnek, miszerint Kézdivásárhely municípium polgármesteri hivatalára merészkedett e székely zászló az arra leginkább illetékesek által. Fokozza örömemet, hogy elsőként minősíthettem a cikkben foglaltakat. A példa követhető: a követése csak a tartástól függ!
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Országos távlovagló verseny kerül megrendezésre Csíkszeredában október 3-án, szombaton. A verseny különlegessége, hogy először adódik alkalom ilyen szintű verseny lebonyolítására, hosszú idők óta és nagy eséllyel nyerhetnek a helyi versenyzők az eddigi eredményeik alapján.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A Magyar Népmese Napja a neves székely népmeseíró, -gyűjtő és népmesemondó, Benedek Elek születésnapján van. Benedek Elek a háromszéki Kisbaconban született. Azt hiszem, hogy nem véletlen, hogy egy székely mesemondó születésnapjára tették a Magyar Népmese Napját. Valahol ez azt fejezi, ami realitás, hogy a székely néplélek még a legmitikusabb a magyarságon belül.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Orbán Viktor mexikói nyaralása már nem érdekes azok számára, kik mindig új szenzációkra vágynak. De nekem ez az időbeli távolság érlelte meg a vele kapcsolatos gondolatokat.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Bukarestben Madonna szót emelt a cigányokért, szóvá tette, hogy Romániában nagyon erős a cigányellenes diszkrimináció. Nagyon erős nemtetszés, hurrogás volt a válasz. Az egyik román újság meg is jegyezte, hogy a románoknak még mindig nem tetszik, hogy szemébe mondják a valóságot.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Tőkés Lászlónak mint EP képviselőnek csak úgy reflexből is igazolnia kell az EP-ben való létét, fontosságot tulajdonítva ott önmagának. Meg kell magyaráznia a választóinak: nagyon fontos, hogy ő ott van. És meg is magyarázza, hogy az EU a kulcsa az autonómiának, megmaradásunknak trianoni hazánkban.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

áradás után
áradás után
Küldő: Kocsis-B. János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload