BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 4 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Az autonómia alapja az autonóm ember és nem az intézmény önmagában véve. Az autonóm intézményeink csak eszközök az autonóm ember kezében. Az ember autonómiájától függ az autonóm intézmények autonóm volta. Hatékonysági fokuk az ember autonómiájától függ.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A régi-új miniszterelnök megválasztása után megmutatta családjának a dolgozószobáját, majd közösen imádkoztak. Kell-e ennél idillikusabb kép?
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Hát ezt már megírtam, még mikor a Nyugati Jelenben írtam, hogy az illető polgármester és a társa, a megyei tanácselnök, diktatúrára készülnek, a megye felett át akarják venni a hatalmat. Arra is készülve, hogy ha lesz valami nesze semmi fogd meg jól autonómia, akkor annak ők legyenek a hatalmasai. Ezt bizonyítja, hogy más megye hatalmasaival nem tudnak egyezni – lehet azok is ugyanazt akarják.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A Háromszékben, nem olyan túl rég, egy olvasó nagyon bölcs és nagyon meggondolt akart lenni a márciusi Vásárhelyi események kapcsán. Szerinte, ahogy olvasói levelében írta, butaság volt a tüntetés, mert annak a következménye volt a románok támadása, a románok támadásának pedig az, hogy sok magyar elköltözött Vásárhelyről Magyarországra, tehát mi húztuk a kurtát. Látszatra igaz.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Nagy meglepetésünkre a sepsiszentgyörgyi poliklinika főajtóját, annak ellenére, hogy hétköznap volt, zárva találtuk. Az ajtóra kiragasztott felirat magyarázta meg, hogy miért: munkaszüneti nap van. A román kormány elrendelte, az államkassza kiadásait könnyítendő, fizetés nélküli munkaszüneti napokat.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Nem olyan rég, a Duna TV Kívánságkosár műsorában Kisgyörgy Zoltán a Háromszék napilap újságírója, bemutatta új könyvét a székely várakról. Utána azt csinálta, mint minden székely Pesten, góbéskodott. Egy történettel bemutatta, hogy a székely milyen talpraesett, bemutatta a székely furfangot.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

„Az az álmom, hogy gyerekes naivságomat elhagyva, érett gondolatokkal, felnőtt férfiként hazatérek. Megcsókolom a magyar földet, a családomat, a barátaimat.”
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Avagy mit gondolnak Lacatusu Ioan elméletéről Mikóújfalu lakói...
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Már írtam arról, hogy Basescu, ha ránézek a szemeire, mintha tatár erdetet sugallna. Meg ahogy gyakorolja a hatalmat, mintha egy tatár kánt látnék benne. Meg kell jegyeznem, hogy ahol született, a dobrudzsai Babadagon laknak tatárok, törökök is szép számban.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Elindult Erdély első Kérdezz-Felelek közösségi weboldala, ahol bárki bármilyen témában kérdést tehet fel, vagy válaszolhat más kérdéseire. Keresel valamit és nem találod? Írd meg ide és hamarosan választ kapsz rá. Minden problémára van www.megoldas.ro

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Fotografie-0691
Fotografie-0691
Küldő: Pufoka
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload