BejelentkezésIdőjárás

Szavazás

Értékelje a sugásfürdői sípályát!

Üzenőfal

Legújabb üzenet: 2 éve, 5 hónapja
 • Ceglédi Csaba:
  Eltelt 9 nap de senkitől válasz nem érkezett.Mi itt Magyarhonban kicsit pörgősebbek vagyunk.Kösz
 • Ceglédi Csaba:
  Valami miatt a telefonszámok nem mennek át.0040267313649,0040267325679,
 • Ceglédi Csaba:
  A telefonszámok még egyszer:0040267313649,0040267325679,a kislányukat Babának szólítottuk,ma kb.27 éves.Nevem Ceglédi Csaba 7400.Kaposvár Tallián Gy. u.50.0036209477519.email:cegcsaba@gmail.com segítségüket köszönöm !
 • Ceglédi Csaba:
  családot.A telefonszámuk a régi így nem kapcsolható.A telefonszámok a következők:0040267313649,0040267325679,a Posta biztos tudja,hogy ezen számok mire változtak.A hölgy neve Costa Teréz a férje román,Doru-nak szólítottuk a kisleányt Bab
 • Ceglédi Csaba:
  Tisztelt Városlakók!A segítségüket kérném egy személy ill. a családja felkutatásában.Kb. 15 éve felejthetetlen napokat töltöttünk a városukhoz közeli Sugasfürdő erdészházában.Pár éve hiába próbálom felkutatni az akkori ismerős

Csak regisztrált felhasználók küldhetnek üzenetet

A nap képe

A nap képe
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Megkérem a város vezetőségét, nézzenek a roncsautók után, mert például az Ág utcában is, pontosabban az Ág utca bl. 27., nr. 28. tömbház mellett egy kék Dacia CV69KIS rendszámú autó már több mint egy éve nem volt elmozdítva a helyéről.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Létezik a gyanúja, hogy a Kökösi rendőrség, meg az a gyanú is fennáll, hogy Sántha Gyula polgármester áll a hátterében, hogy az ügyészségi feljelentésünk nyaka, a telkünk ügyében, ki van törve.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Tegnap a Bem József utca 3. tömbház udvara. Nem tudjuk, miért engedik meg ekkora teherautóknak a behajtást. Lassan pokol a ki- és bejárás az udvarra és a garázsokba. Köszönjük.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Tamás Sándor megyei tanácselnöknek megadtam egy linket a Facebookon, melyben a kökösi elöljáróságokkal kapcsolatos gyanakvásaimnak adtam hangot, rendőrség, polgármester. Érdekes, nem volt mondanivalója a linkkel kapcsolatban. Sándor urunk miás, akarom mondani autonómiás. Kérdem én, így képzelte el, hogy majd így lesz az autonómiában is?
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A hétvégén Erdély déli részébe látogatva szívszorító élményben volt részem. Magukra hagyott, elromosodó templomok, kidőlt, omladozó falak vigyázzák magyar múltunk. Az egykor őseink által benépesített falvak sorra nélkülünk maradnak.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Nekünk székelyeknek nincsen szükségünk sem a Gárdára,  sem a Jobbikra.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Nem tudom, de vannak hátrányai annak is, hogy valaki akár tíz, tizenöt évig is lehet polgármester, vagy még tovább. Két mandátum elég volna. Szerintem a rendőröket is kéne gyakrabban cserélni egy adott településen. Ezt mind miért?!
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Az egész városban nincs a Romulus Cioflec utcához hasonló. Ott, ha nincs gumicsizmád, jobb, ha nem mozdul ki senki a házból.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

A demokrácia lehetőséget ad az önszerveződésre, sok esetben a hatalmi ambíciók kiélésére is. Az utóbbi húsz évben időközönként létrejött egy társaság, egy intézmény, párt, abból a célból, hogy az autonómia ügyét szolgálja. Most Tőkés alapít pártot ebből a célból. Mivel túl sok a bába, nem fog elveszni a gyerek?! Szász Jenő is alapított pártot ebből a célból, és tudjuk, hogy mivé lett a szent cél, hatalmi ambícióvá, mely az autonómia-ellenes Băsescu talpnyalástól sem irtózik.
[Olvasói hírek/Olvasói hírek]

Egyre több időt töltök Sepsiszentgyörgyön. És egyre jobban szeretem a várost, de egy nagy hiányérzetem van.

Hirdetés

Eseménynaptár

Hamarosan

Nincs esemény

Önök írták

Szennyes-teregetés 2013. december 05. csütörtök, 15:45
Írta: hon hunor

Megbotránkozva olvastam minap a Háromszékben Kádár Gyula polgártársam álláspontját városi tanácsunk ama bölcs határozatával kapcsolatosan, mely szerint városunk területén tilos lett a nyilvános ruhaszárítás.

Bővebben » Olvasói hírek »

Önök küldték

Az ősz csodálatos színei
Az ősz csodálatos színei
Küldő: Dezsö János
Az önök képgalériája »

Sepsi-piac

Legfrissebb hirdetések
Médiapartnerek:
Háromszék
preload preload preload preload